Triceps ağrısına ne yapmalı?

blackdeadly

Megapat
Merhaba, fitnessa yeni başladım. Biraz fazla yüklendim sanırsam kollarıma ve triceps ve biceps taraflarım ağrıyor iki tarafta. Kolumu düz tutamıyorum ve hala spora devam ediyorum. 3. gün oldu, devam edeyim mi yoksa off mu vermeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni başladığın için normaldir ilk 1 hafta böyle ağrılar olabilir, spordan gelince maden suyu iç ve ılık duş al. Ben spordan geldiğim zaman bir maden suyu içiyorum ve gerçekten rahatlatıyor insanı denemeni tavsiye ederim. Kasların 1 haftadan sonra biraz daha alışır ve bu ağrıların azalır. Maden suyu ne kadar rahatlatır bilmiyorum bende iyi geliyor ama.

Merhaba, fitnessa yeni başladım. Biraz fazla yüklendim sanırsam kollarıma ve triceps ve biceps taraflarım ağrıyor iki tarafta. Kolumu düz tutamıyorum ve hala spora devam ediyorum. 3. gün oldu, devam edeyim mi yoksa off mu vermeliyim?
Dinlenmen gerek reis başka çare yok. Şöyle düşün 2 yıl dışarıya adımını atmamış birisi bir anda koşarsa ayakları ağrır ya hani öyle düşün o ağrıları. Duş al kestir geçer.

İlk iki hafta aşırı ağrılı geçer. Ben yataktan kalkarken destek aldığımı hatırlarım. Aslında dinlenmenize gerek yok, ağrılara dayanabiliyorsanız çalışmaya devam edebilirsiniz. En az haftada iki gün dinlenin tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı