Trojan yedim

Win32/Occamy.C Virüsü Bu vardı Keylogger vardı galiba bir de. Güvenlik yazılımım yoktu Windows aktifti. En net çözüm format mıdır ? Benim için uygun format atmak eğer öyleyse yapacağım.
Format son önerilen şeydir. Bilinen bir güvenlik yazılımıyla işletim sistemini açmadan tarama yapabilirsiniz.
Birkaç örnek:
Format çözmez mi?
Format çözer ama her zaman en son seçenek olarak kullanılır. Format atarken diskleri biçimlendirmeniz gerek. Ek olarak halihazırda verilerinizin çalınmış olma ihtimali de var.

Format son önerilen şeydir. Bilinen bir güvenlik yazılımıyla işletim sistemini açmadan tarama yapabilirsiniz.
Birkaç örnek:

Format çözer ama her zaman en son seçenek olarak kullanılır. Format atarken diskleri biçimlendirmeniz gerek. Ek olarak halihazırda verilerinizin çalınmış olma ihtimali de var.
Format en garanti çözüm değil midir?

Format en garanti çözüm değil midir?
Çok nadir virüsler hariç garanti çözümdür. Ama forumda ilk olarak format önermek yasak diye hatırlıyorum. Ek olarak maalesef ki verilerinizin hali hazırda çalınmış olma ihtimali var. Bu arada, Defender engellediğini mi söylüyor? Engellediyse sorun olmayabilir. Bilgisayar hala açıksa Defender'in arayüzünden telefonla fotoğraf çeker misiniz?

Ben haksız olduğunuzu söylemedim. Sadece bu konuda bir yazının linkini attım. Ek olarak RAM elektrik kesilince anında sıfırlanıyorsa elektrik kesintisinden sonra bilgisayarı açtığımda tüm sayfalar ve uygulamaları nasıl hala açık görebiliyorum? Sonuçta çalışan uygulamalar RAM'ın önbelleğine alınıyor.
Bahsettiğiniz şey işletim sistemiyle ilgili. Çalışmalarınızı vs kaydedip bir dosyada tutup diske kaydediyor. Ardından yeniden başlattığınızda o dosyadan kayıtlı verileri tekrar açıyor. Önbelleklik bir olay yok. İsimini hatırlasam söyleyeceğim ama hatırlamıyorum.

Komik bir durum yok bende bilgisayara reset atınca en son yazdığım kelimeye kadar tekrar Word dosyanın açıldığına şahit oldum. Bütün uygulamalar ve internet siteleri de açıldı.

Aynı zamanda Recep Baltaş'ın konuyla ilgili bir videosu var bulup izleyebilirsin.

Çok nadir virüsler hariç garanti çözümdür. Ama forumda ilk olarak format önermek yasak diye hatırlıyorum. Ek olarak maalesef ki verilerinizin hali hazırda çalınmış olma ihtimali var. Bu arada, Defender engellediğini mi söylüyor? Engellediyse sorun olmayabilir. Bilgisayar hala açıksa Defender'in arayüzünden telefonla fotoğraf çeker misiniz?
Tespit etti diyor. Hangi eylemleri yapacaksınız diyor. Bu daha erişim olmadığı mı demek?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı