Trust GXT 890 Cada incelemesi

Hocam bende yakın zamanda belki Razer Cynosa Chroma alacağım. O klavyeden kullandığınız zaman memnun kaldınız mı?
Hiçbir sıkıntısı yoktu o klavyeninde. Alabilirsin bana hiçbir sıkıntı çıkarmamıştı. Tuşların hissiyatı güzeldi, RGB seçenekleri inanılmaz fazlaydı. Tek eksisi membran olması o da benim için bi eksiydi sizin için membran olması daha iyi de olabilir. Orası size kalmış. Bi an kendime mesaj attım sandım

Aynı klavyeyi 2019'dan beri kullanıyorum 2. el olarak almıştım benden önce ki sahibi klavyeye temiz bakmış gayet birkaç ay kullanmış. Şu ana kadar hiçbir sorunu çıkarmamıştı birkaç gün önce ilk kez bir tuşun switchi tutan kısmı kırıldı oda benim gibi biri için çok normal.

Tek sorunu tuşların soyulması. Bende W A S D tuşları soyuldu onlarda oyun oynayan biri için normal.

3 yıldır belki daha fazla kullanıyoruz bu klavye yi tek problem tuşlar silindi.

Buna uygun tuş kapağı var mı?

3 yıldır kullanıyorum neredeyse, 3-4 tuşun soyulması ve del tuşundaki RGB'nin mavi renk yanmaması haricinde hiçbir sıkıntım yok. Klavyeyi üstelik o yıllarda 300 TL gibi bir fiyata almıştım. Fiyatını düşünürsek gerçekten çok fazla şey vadediyor. Tuş soyulması zaten çoğu klavyede yaşanan bir şey, keycap alıp onu da engellersin. Tasarım olsun, mekanik olması olsun, Full RGB olsun, yazılım desteği olsun dönemine göre oldukça iyi bir klavyeydi.

Merhaba aynı klavyeyi 2 seneyi aşkındır kullanıyorum gayet memnunum. Fakat a tuşunda ve iki tane daha ara ara basmama problemi oluyor bildiğiniz bir çözüm yolu var mı?

Merhaba aynı klavyeyi 2 seneyi aşkındır kullanıyorum gayet memnunum. Fakat a tuşunda ve iki tane daha ara ara basmama problemi oluyor bildiğiniz bir çözüm yolu var mı?

Basmayan tuşları söküp alt kısmını güzelce temizleyin. Zamanla kir biriktiğinden basmamazlık yapabiliyor.

Basmayan tuşları söküp alt kısmını güzelce temizleyin. Zamanla kir biriktiğinden basmamazlık yapabiliyor.

Söktüm hocam plastik kısmı olmadan sadece switch üzerinden basmaya çalıştığımda da işe yaramıyor

Siviç ömrü bitmiş hocam.
İçini açıp değiştirmeniz gerekli. Biraz teknik bilgi şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…