Tüketici hakem heyetine başvurma

FurkanH06

Hectopat
Katılım
20 Mart 2020
Mesajlar
117
Merhaba, garantinin bitmesine 2 hafta kala cihazı garantiye gönderdim. Tamir edildi lakin 1 ay sonra fark ettim ki cihazın ekranında yırtılmalar daha çok. Isınma problemi ve video vs izlerken ekran yeşeriyordu.

Tüketici hakem heyetine başvurdum, fatura abimin adına olduğu için düştü. İtiraz ediceğim ama herkes diyor hiçbir şey alamazsın, boşuna uğraşıp koşturursun diyor. Nasıl bir itiraz dilekçesi vermem gerek? Aramızda avukat biri vs varsa yardımcı olabilir mi? Neler yapabilirim bu konu hakkında?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
 
1 ay geçtiyse versende bir şey alma şansın çok zor. Tüketici hakem heyetinden ziyade servis ile görüş şansını dene orda ama bir şey alacağını sanmam çünkü ürün sana gelmiş bir zaman geçmiş servis senin yapıp yapmadığını bilemez. Ücretini verip tamir ettirirsin o ayrı ama keşke ürün geldiği zaman bir teste sokaydın direk ekranı olsun tam donanım olsun. Ben de bir ara Hp yi tüketici hakem heyetine verdim hp ile olan olayım da 2.5-3 ay sürdü düşün Tüketici hakem heyeti başvuruyu yaptıktan 1 ay sonra geri dönüş yaptı düşün
 
Servisin tamir şartları ve verdiği ek süreler olabilir. Normalde her tamirden sonra 3 ay veya 6 ay süre verilir düzgün servisler tarafından.
 
Bunu kanıtlayamazsan bir şey yapamazsın.

Elimde video kaydı vs var zaten benim bozabileceğim bir şekil değil bu. Resmen bildiğiniz ekran ortadan 2'ye yırtılıyor bilgisayar oyunu oynayan arkadaşlar bilir FPS yırtılması vs olmasını onun dışında YouTube'da vs sıkıntı yok Google Chrome vsden video izlerken bir anda yeşerip geri düzeliyor.
Benden kaynaklı olsa eyvallah tamamda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı