Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Bana daha önce verilen hız belli hakkım olan hızı isteyeceğim. Bana şuan kimse kalkıp sen zaten o kadar alıyorsun o kadar verebiliyoruz diyemez. Daha önce aldığım hız belli çünkü. Ama onlar hızı düşüyor. Şu an tüm mahalle şikayetçi herkes burada CİMER'e dilekçe yazdı. Zaten port belli doluydu. Yani yeni eklenen bir internette yok.

Sadece gece 12'den sonra düzeliyor internet. Genel olarak hep ping ve jitter çok fazla.

THH'ye başvururken talebini kafanda iyi kurgulamanı tavsiye ederim. Şikayet ettin buraya kadar her şey çok güzel; peki yetersizlikler sebebiyle performansta iyileştirmeye gidilemezse?

Bu noktada "Hizmet kaybı oranında bedel indirimi" gibi seçenekleri dile getiriyor olman gerekiyor ki THH'nin karşısına elle tutulur bir istek ile çıkmış olasın.

Güzel bir şekilde hazırlayacağım. Umarım en kısa sürede bu sorunu halledebilirim. 1 yıl taahhüt sürem kaldı. Mümkünse bununda kaldırılmasını talep edeceğim ilerleyen süreçte.

Beklediğim gibi THH lehime karar vermiş, tebligat henüz elime ulaşmadı ama tebligatı E-Devlet üzerinden görebiliyorum. İlgili firma bugün arayarak ürünü geri göndermemi istedi, açıkcası karara itiraz etmelerini bekliyordum. Tüm bu süreç toplamda 2 ay 8 gün sürdü. Yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.

Başvuru yaptığınız sayfanın sol tarafında "Yapılan Başvurular" sekmesinde, yalnızca başvurunun durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz. Sonucu hakkında bilgilendirme farklı yolla yapılır.

3 ay önce yaklaşık 130 tl meblağlı kesinlikle haklı olduğum bir durum için THH'ye başvurmuştum. Olay sipariş verdikten yaklaşık 5-10 dakika sonra siparişimi iptal etmem ve paramın geri iadesini istemek. Firma ise paranın üzerine yattı. Hep yok 10 gün, yok 1 ay içinde yatacak falan diyip tonla bahane buldu ve yatmadı asla para.

THH'de 3 aydır "savunması istendi" diye duruyor başvuru. Karşı taraf cevap vermezse buga giriyor resmen sistem. Saçmalık.

Ne yapmalıyım arkadaşlar? Paramın üzerine yatılmasına ve kimsenin bir şey yapamamasına çok sinirliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…