- Makaleler
- 1
Hocam 10 dakikaya evdeyim PC başına geçince size direkt dilekçeyi atayım olur mu?Başvuru dilekçenizde durumu detaylı şekilde anlattınız mı? Fatura, garanti belgesi ve çıkan soruna dair belgeleri mahkemeye ibraz ettiniz mi?
@Mefistofeles Hocam şimdi ulaştım eve kusura bakmayınız. Öncelikle "tüm delilleri Kocaeli Tüketici Mahkemesine elden teslim ettim" bunu bilin istedim. Uzun bir dilekçe yazdım aşağıda ekledim. Ardından tüm sorunların fotoğraflarını -teknik serviste onarım yapılırken hasar verilmiş cihaza ve ekran değişiminde ekran bildiğiniz yamuk takılmış- yüksek kalitede cam gibi olacak şekilde A4 kağıda çıkarttım 3 kopya oluşturdum 2'sini mahkemeye verdim. Bunun dışında sorunu videoya çektim ve toplamda 6 videoyu 2 CD'ye yükledim. 3 adet kopya oluşturdum yani elimde 6 adet CD oldu. Bu 6 CD'nin 4'ünü mahkemeye verdim. Sonra dilekçe yanında Cihazın faturası, garanti belgesi, bütün ödeme taksitlerinin belgeleri -toplam 9 taksit- kopyasını da teslim ettim. Hepsini verdim. Bunlar dışında başka bir şey yoktu sanırsam hepsini verdim. Hepsi aşağıda bağlantılar ile paylaştım videolar da yükleniyor onları da ekleyeceğim. Aklınıza takılan bir soru olursa yazın bana. Delil ve dilekçeler:
Dilekçem
Fotoğraflar
Videolar uzun süreceği için yükleme tamamlanınca eklerim kısaca; ısınma kaynaklı FPS dropları ve Render puanında %40 kayıp.
Servis Fişi
Son olarak şirketin ve ASUS'un bana yazdığı savunmaları da ekledim buraya:
Şirket savunması
ASUS savunması
Bir de benim elimdeki ASUS'sa karşı sağlam kesin delilleri de buraya ekledim ki bunları mahkemeye vermedim daha elimde bunlar var şu anda:
ASUS'sa karşı delillerim
Son düzenleme: