Tüm hesaplarım çalındı

İki konuyu da baştan sona okudum, umarım kısa zamanda olumlu sonuçlanır. Böyle durumlarla karşılaşmayı engellemek için alabileceğimiz önlemler var mı? Yoksa tamamen şans meselesi mi? Konuda gördüğüm kadarıyla tecrübeli arkadaşlar var. Bu durumu açıklayarak diğer kişilere de yardımcı olabiliriz.

İki konuyu da baştan sona okudum, umarım kısa zamanda olumlu sonuçlanır. Böyle durumlarla karşılaşmayı engellemek için alabileceğimiz önlemler var mı? Yoksa tamamen şans meselesi mi? Konuda gördüğüm kadarıyla tecrübeli arkadaşlar var. Bu durumu açıklayarak diğer kişilere de yardımcı olabiliriz.
Çok teşekkür ederim. Açıkcası bilmiyorum. Hesaplarımda çift aşamalı doğrulama olmasına rağmen bana bildirim gelmeyip kişi kendi telefonunu aktarıyor, O şekilde bütün hesaplarımı çalıyor. Bunu nasıl becerdi bilmiyorum ama cidden korktum. Kısacası ne iki aşamalı doğrulama, nede telefon numarası eklemek maalesef fayda etmiyor.

Bugün Facebook kişinin giriş yaptığı cihazı HTC 7088 dedi. Bi işime yarar mı ?

Çok geçmiş olsun. Hala sizinle uğraşıyor mu? Çaldığı hesapları geri alabildiniz mi, en azından bir kısmını?

Güvenlikten anlayan arkadaşlar konuya bakabilir misiniz?
@Turkıye anlasması @Enes3078 @Vavien.

Çok teşekkür ederim. Bug.

Ekran görüntüsü 2024-01-03 041932.png

Ün Facebook doğrulama kodu, geçen gün ise Twitch geldi. Bu kişi peşimi bırakmıyor.
Bu da mail hesabımın 1 saat içindeki giriş denemeleri.

Hesaplarımı bir nebze alabildim bir nebze de alamadım açıkcası. Facebook bende gözüküyor ama erişimim yok.

Çok teşekkür ederim. Açıkçası bilmiyorum. Hesaplarımda çift aşamalı doğrulama olmasına rağmen bana bildirim gelmeyip kişi kendi telefonunu aktarıyor, o şekilde bütün hesaplarımı çalıyor. Bunu nasıl becerdi bilmiyorum ama cidden korktum. Kısacası ne iki aşamalı doğrulama, ne de telefon numarası eklemek maalesef fayda etmiyor.

Bugün Facebook kişinin giriş yaptığı cihazı HTC 7088 dedi. Bir işime yarar mı?

Hocam pek bir işe yaramaz gibime geliyor zaten giren kişi VPN ile girmiş siz yine de ekran görüntüsünü alın savcılık isteyebilir.

Hocam pek bir işe yaramaz gibime geliyor zaten giren kişi VPN ile girmiş siz yine de ekran görüntüsünü alın savcılık isteyebilir.

Alıyorum hocam ne olur ne olmaz burada dursun.

Yapan kişinin IP adresi elinde olsaydı kara listeye aldırabilirdik VirusTotal linkinden. Yapabileceğin her şeyi yapmışsın neredeyse. VPN ve sahte konumla ile girip Discord gibi ve diğerlerini aşmıştır muhtemelen.

Evet maalesef kişi VPN ile girdiğindedn sürekli farklı IP adresi gösteriyor. Cihazını HTC 7088 olarak gösterdi. Benim yapabileceğim hiçbir şey yok mu acaba? Çaresizce çalınana kadar bekleyecek miyim :(

Alıyorum hocam ne olur ne olmaz burada dursun.

Evet maalesef kişi VPN ile girdiğindedn sürekli farklı IP adresi gösteriyor. Cihazını HTC 7088 olarak gösterdi. Benim yapabileceğim hiçbir şey yok mu acaba? Çaresizce çalınana kadar bekleyecek miyim :(
Eğer VPN yerine bir serverdan kendini gizliyorsa bulabiliriz ama pek sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı