Türk Telekom fiber nasıldır?

techno2018

Kilopat
Katılım
15 Mart 2018
Mesajlar
8
Arkadaşlar ben Türk Telekom fiber yaptıracağım. Daha önce yaptıran oldu mu? Hızdan memnun musunuz? Ve kaç paraya yaptırdınız? Her ay internet fiyatlarına zam geliyor mu? Artık her şeye her hafta zam gelmesine alıştık hatta bazı ürünlerde her gün fiyatlar değişiyor. Bir an önce internet yaptırmazsam fiyatlara zam gelir diye korkuyorum.
 
Son düzenleme:
2019’dan beri 35 MB Fiber’e 95 TL ödüyordum. 2 ay önce zam geldi 230 olacak dediler. Millenicom’a geçtim bende. Şuan 240 TL 50 Mbps.

İkisinin de hızları aynı diyebilirim. Sadece Millenicom’da ara sıra Wi-Fi kopuyor o kadar. Türk Telekom’da böyle bir sorun yoktu.
 
Arkadaşlar ben Türk Telekom fiber yaptıracağım. Daha önce yaptıran oldu mu? Hızdan memnun musunuz? Ve kaç paraya yaptırdınız? Ben şu an mı yaptırsam yoksa 1 ay sonra mı karar veremedim. Her ay fiyatlara zam geliyor mu? Mesela nisan ayında şu an Türk Telekom sitesinde gösterilen fiyatlara zam gelir mi sizce?
100 MBPS mi, kaç TL şuanda?
 
Adetten midir bilmiyorum ama Temmuz ayında zam yapma ihtimalleri var. Geçen yıl o zaman sağlam geçirmişlerdi. Ben haziran ayında 210 liraya 75 Mbps VDSL kaptım. İkinci 12 aylık dönemi de sanırım 260 civarı olması lazım. Bir dahaki sefere ne halt edeceğiz bilmiyorum. Kendilerinden hat kiralayan şirketlere de zam yapınca ortalık çok fena oldu.
 

Geri
Yukarı