Türk Telekom vs TürkNet

ademadem

Centipat
İlk defa internet alacağım ve Oturduğum yerde Türk Telekom altyapısı var sadece. Türk Telekom arayıp altyapı ve hız sorgulamak istediğimi söyledim altyapımın ADSL olduğunu ve 14 Mbps hız alabileceğimi söyledi. TürkNet ise 13 Mbps hız alabileceğimi söyledi. Aklımda TürkNet almak vardı ama yazıyorum gruplara falan bazı kişiler memnun değil kapattırmak için çok uğraştım müşteri hizmetleri yok robot ile konuşuyorsun ilgisiz şirket diyen oldu bazıları memnun kafam epeyi bir karıştı. Türk Telekom uzak dur diyende var sizce hangisini seçmeliyim? TurkNet deniyim beğenmezsem geçiş yaparım diyeceğim ilk defa internet alıyorum modem almak zorundayım eğer TürkNet iyi olmaz Türk Telekom geçmek istersem geçiş ücreti öder miyim ve aldığım modemi kullanmak istesem modem parasını aylık fiyattan düşüyorlar mı? Hemen yanımızdaki komşumuza sordum (müstakil ev) Türk Telekom kullanıyor yıllardır ve çok memnunuz hızı güzel dediler 16 Mbps kullanıyorlar. Çok kararsızım ne yapsam? Süperonline pahalı 8 Mbps 90₺ diyorlar. Kablonet hizmet vermiyor. Netspeed ve Millenicom güvenilir mi bilmiyorum zaten Millenicom almam. Hangisini seçeyim eğer modem alma işim olmasa TürkNet deneyip geçmek isterdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed kullanıyorum , Türknet'te kullandım lanet ettim müşteri hizmetlerine interneti bağlattırdıktan sonra hiçbir şekilde bağlanamıyosun uygumaladan destek kaydı açıp sorunlarını mesaj yoluyla ilettikten sonra çok nadir bir şekilde müşteri hizmetleri seni arıyor. Bence internetten önce hizmetini düzgün yapan firmalara yönelin. Netspeed anında ulaşabiliyorsunuz paketlerini inceleyin derim.

Netspeed geçin bence. Türknet için destek sistemi çöp diyorlar.
Netspeed müşteri hizmetleri varmı arayınca ulaşacağım ?
Netspeed kullanıyorum , Türknet'te kullandım lanet ettim müşteri hizmetlerine interneti bağlattırdıktan sonra hiçbir şekilde bağlanamıyosun uygumaladan destek kaydı açıp sorunlarını mesaj yoluyla ilettikten sonra çok nadir bir şekilde müşteri hizmetleri seni arıyor. Bence internetten önce hizmetini düzgün yapan firmalara yönelin. Netspeed anında ulaşabiliyorsunuz paketlerini inceleyin derim.
Netspeed müşteri hizmetleri varmı arayınca ulaşacağımız

Güvenilir mi peki ve kurulum ne kadar sürüyor alacağım paket Netspeed de 66₺
Şuanda kullanıyorum kurulum aralığı maksimum 1 hafta sürüyor ben başvuruyu yaptım ve 4.gün internetim aktif olup kullanmaya başladım. Gerekli açıklamaları okuyun . 80TL (ADSL için ) 120TL (Fiber) için aktivasyon bedeli almaktalar.Tüm detayları okuyup ona göre karar verin. Sorumluluk kabul etmiyorum ve evet güvenilir bir firma. Türk Telekom çalışanları gelip kurulumunuzu yapıyor. Türk Telekom altyapısını kullanan bir ISS. Modem almanıza gerek yok ücretsiz aboneliğiniz boyunca herhangi bir ücret almadan size sözleşmeli modem tahsis ediyor .

Şuanda kullanıyorum kurulum aralığı maksimum 1 hafta sürüyor ben başvuruyu yaptım ve 4.gün internetim aktif olup kullanmaya başladım. Gerekli açıklamaları okuyun . 80TL (ADSL için ) 120TL (Fiber) için aktivasyon bedeli almaktalar.Tüm detayları okuyup ona göre karar verin. Sorumluluk kabul etmiyorum ve evet güvenilir bir firma. Türk Telekom çalışanları gelip kurulumunuzu yapıyor. Türk Telekom altyapısını kullanan bir ISS
E devletten bakınca aboneliğim olan firma isimlerine netspeed telekomünikasyon şirketi arasında yok turknet ve millenicom var

1 yıldır millenicomdayım.. bence millenicoma taahhütsüz geç dene .benim kodla üye olursan 1 ay bedava zaten. hem denemiş olursun .ttnet alt yapında max hız neyse onu alırsın... dedigim gibi taahhüt yok ping değerleride güzel. 😎

ben 16 mbit adsl kullanıyorken şimdi taahhütsüz şekilde 100 mbit hızı taahhütsüz 79 tl den kullanıyorum .

üye olursanız 1 ay bedava promosyon kodu 731 38 C 57

Arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı