İlk defa internet alacağım ve Oturduğum yerde Türk Telekom altyapısı var sadece. Türk Telekom arayıp altyapı ve hız sorgulamak istediğimi söyledim altyapımın ADSL olduğunu ve 14 Mbps hız alabileceğimi söyledi. TürkNet ise 13 Mbps hız alabileceğimi söyledi. Aklımda TürkNet almak vardı ama yazıyorum gruplara falan bazı kişiler memnun değil kapattırmak için çok uğraştım müşteri hizmetleri yok robot ile konuşuyorsun ilgisiz şirket diyen oldu bazıları memnun kafam epeyi bir karıştı. Türk Telekom uzak dur diyende var sizce hangisini seçmeliyim? TurkNet deniyim beğenmezsem geçiş yaparım diyeceğim ilk defa internet alıyorum modem almak zorundayım eğer TürkNet iyi olmaz Türk Telekom geçmek istersem geçiş ücreti öder miyim ve aldığım modemi kullanmak istesem modem parasını aylık fiyattan düşüyorlar mı? Hemen yanımızdaki komşumuza sordum (müstakil ev) Türk Telekom kullanıyor yıllardır ve çok memnunuz hızı güzel dediler 16 Mbps kullanıyorlar. Çok kararsızım ne yapsam? Süperonline pahalı 8 Mbps 90₺ diyorlar. Kablonet hizmet vermiyor. Netspeed ve Millenicom güvenilir mi bilmiyorum zaten Millenicom almam. Hangisini seçeyim eğer modem alma işim olmasa TürkNet deneyip geçmek isterdim.
Son düzenleyen: Moderatör: