Türk Telekom vs Vodafone

İrfan Acer

Centipat
Katılım
1 Nisan 2020
Mesajlar
10
Merhaba arkadaşlar internet seçiyorum hangisini tercih etmeliyim? Oyun için bir internet istiyorum. Türk Telekom mu Vodafone mu? Bilmiyorum önerirseniz sevinirim.
 
Yeni nesil Türk Telekom'u neden kullanır anlamış değilim. Sorunuza cevap olarak altyapınızı görmeden bir şey diyemem.
 
Bu ikisinide tavsiye etmiyorum. Alt yapın varsa Kesinlikle TurkNet kullan. Sloganları bile zaten oyuncular adına. Yalnız baştan uyarayım. TurkNet güzeldir ama bağlatabilene. :D
 
Vodafone'da son zamanlarda sorun yaşayan çok fazla kişi var. Türk Telekom çok çok iyi olmasa da tercih edilebilir. Ama en iyi hizmeti istersen Turkcell platinum paketleri var.
 
Merhaba arkadaşlar internet seçiyorum hangisini tercih etmeliyim? Oyun için bir internet istiyorum. Türk Telekom mu Vodafone mu? Bilmiyorum önerirseniz sevinirim.

Çok uzun bir zamandır TürkNet kullanıcısıyım destek ve ilgi konusunda oldukça başarılı fakat Türk Telekom biz size döneceyiz gibi klişe cevaplar veriyordu internet kesilmesi sonucu telefonuma ek 3GB ile 2 GB arasında internet salıyorudu fakat internet günlerce gelmiyordu. Türk Telekom'dan 14 ile 6 Mbps arasında sabit bir hız alırken TürkNet'ten 25 32 alıyorum. Türk Telekom'da tahüt ve kota var kaldımak isterseniz tahüt süresi uzuyor fakat TürkNet'te ne tahüt ne de kota bulunmakta. TürkNet'in resmi sitesine girerek alabileceyiniz maksimum internet hızını görebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı