Ne olur acaba?
Denemeye değer.
Ne olur acaba?
Saçmalayın hocam İmamoğlu ABD'ye çalışıyor. Amacı 2023'e kadar ülkedeki boru sömürüp bizim süper güç olmamızı engellemek. YersenHer sey güzel olacak![]()
Yerim HocamSaçmalayın hocam İmamoğlu ABD'ye çalışıyor. Amacı 2023'e kadar ülkedeki boru sömürüp bizim süper güç olmamızı engellemek. Yersen![]()
Hocam simdi olmayan bir seye uydurulan bir isimle hitap etmek olmaz. FETÖ diye bir sey yok. En saglam kaynaklarindan uydurduklari bir sey.Iste tam bundan bahsediyorum, adam her sey harika olacak deseydi bu sefer FETÖ'cülerin Her sey harika olacak söylemli yazilarini ortaya dökeceklerdi. Adam bu iste bir haksizlik var deseydi, aaaa FETÖ'cüler de öyle söylüyor diyeceklerdi.
Ve isin aci tarafi buna senin gibi cogu insan inaniyor ve savunuyor sevgili dostum.![]()
Yersen açıklayıcı olur diye (!) koymamıştımYerim Hocam(İroni yaptığınızı düşünüyorum umarım doğrudur)
![]()
Fark ettim Hocam çaktırmayınYersen açıklayıcı olur diye (!) koymamıştım![]()
Matematik işlemi. - ile -'nin çarpımı +'dır. - ile +'nın çarpımı -'dir. Anlayana.'FETÖ' diyerek ülkeyi 'FETÖCÜ' yaptılar anlayana
Fark ettim Hocam çaktırmayın![]()
Anlamamak zor değil gibiMatematik işlemi. - ile -'nin çarpımı +'dır. - ile +'nın çarpımı -'dir. Anlayana.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.