Türkiye'nin geleceği nasıl olacak?

Bu video yeterli olmuştu benim için. O yüzden gelecek melecek yok. Normal de 2015 de yüklendi, sonra silinmiş. Baya da izlenmişti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye de ayrımcılığın ve gruplaşmanın artacağını düşünüyorum. İnsanlar takım tutar gibi parti tuttuğu sürece bu ülkeden bir bok olmaz.

Katılıyorum, ırkçı gibi şu siyahi şu şey vs. diye şu xx partili şu xx partili gibi yapıp bunun için ilişkilerine zarar veren kişilerin yaptığı şey bence doğru değil.

Türkiye'de ayrımcılığın ve gruplaşmanın artacağını düşünüyorum. İnsanlar takım tutar gibi parti tuttuğu sürece bu ülkeden bir bok olmaz.

Ülkeyi eleştirince "cehapeli" diyen dayılar bunu beğenmedi.

"Nükleer santral de inşa ediliyordu. Bunlarla birlikte elektrik alanında da aldığımızı kendimiz üretmeye başlayacağız."

:D

Köprü yaptık, hava alanı yaptık ve hastane yaptık diyorlardı. Fakat onları ücretlerini de kullanmamıza rağmen biz ödüyoruz.

TR'nin geleceği bu kafa yapısı değişmedikçe bir şey olmaz.

Örnek;

Almanya, doğalgazı Rusya'dan 120 dolara alıyor. Türkiye, aynı doğalgazı Rusya'dan 280 dolara alıyor.
Aradaki 160 dolar kimin cebine gidiyor, bilmiyoruz.

Her zaman söylerim belki gören arkadaşlar vardır. Türkiye jeo-politik ve jeo-stratejik konumu sebebi ile kendi coğrafyasının hamisi, bölgesinin süper gücü olacak. Çünkü bu bölgedeki en büyük kültür, ordu, nüfüs, ekonomi, istihbarat, siyasi güce sahip. Biz istesekte istemesekte bu bize gelecek. Bu bir zorunluluk. Size en basit Almanya örneğini verebilirim. Almanya şu an Avrupa'nın efendisi durumunda nerede mevzu olsun Almanya yetişir Almanya kurtarır yardım eder. Daha önceden bu güç ingilteredeydi dipnot olarak bunu geçelim. Türkiye'de balkanları Suriye Irak filistin oradan kuzey Afrika'ya kadar olan bölgeyi(osmalının sınırları hemen hemen) kendi kontorlune alacak. Bunu asker sokup yönetecek gibi düşünmeyin. Herkes Türkiye'den destek bekleyecek. Artık dünyada yeni bir işleyiş var. İmparatorluklar yıkıldı süper güç devletler de bitiyor artık. Artık bölgesel güçleri göreceğiz. Birleşmiş milletler yıkıldığı zaman onun yerine kurulacak yeni yapının adının içinde 'federal' kelmesini göreceksiniz. Çin Asya ve Afrika'nın alt kısımlarını alacak. Türkiye dediğimiz bölgeleri Avrupa'yı ben Polonya'nın alacağını düşünüyorum. (Şahsi fikrim) kuzey Amerika kıtası gene ABD'nin olur zaten 2 ülke var. Güney Amerika'da ise Brezilya'yı görebiliriz. Siyasilerle ilgili yorum yapan arkadaşlar olmuş. Artık yavaş yavaş siyasilerin bir önemi kalmayacak. Bizim karşımıza kim getirilirse biz onu seçeceğiz. Artık derin devlet dediğimiz olay var. ABD'deki İngiltere Almanya Çin'deki gibi çünkü bu işi halkın aklına bırakırsak çok darbe alırız. Bir de kim gelecek halk kimi seçecek vs. patlar gideriz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı