Türkiye'de artık mutlu biri olamayacaksın

Benim hayatım iyi diyenleri ciddiye alamıyorum bile.
İçinde bulunduğum durumlara rağmen mücadele edip başarılı olmayı tercih ediyorum. Ne olursa olsun oturup ağlamaktansa harekete geçmeyi tercih ederim. Oturup böyle konuşunca bir şey değişmiyor, emek verip bir şeyler yapmaya çalışmak gerekli. Ben hayatımdan şu anda memnunum, sadece bazı ufak sorunlarım var. Onları da çözmeye çalışıyorum.

Hayattan memnun olmakla iktidardan memnun olmak ayrı şeyler. İktidardan ben de memnun değilim. Fakat değişine kadar ve işler yoluna girene kadar ne yapacağız? Her gün oturup bu konuları mı konuşacağız? Yoksa gidip kendimize mi yatırım yapacağız, hedeflerimize odaklanacağız?

Çok örnek var dünya üzerinde ne gibi zorluklar çekip iyi yerlere gelen. Türkiye'den de örnekler var. Mardinli Aziz Sancar'ın hayatını araştırabilirsin. :)

Selam arkadaşlar. Biraz dertleşelim bu konular hakkında. Herkes ileride ne yapabileceğini söylesin.
Bu kötü yaşantısını kabullenmiş, bu hayatı kabullenmişsin. Bu sen misin? Benim hayatım iyi diyenleri ciddiye alamıyorum bile. Türko kendini geliştirmek için bir şeyler yapıyor musun? Yaşım küçük, bu yaşıma göre birçok deneyimim oldu ve her türlü işte çalışabileceğimi kanıtladım ama farkındayım ki hala bir seyleri almak için senelerce çalışmam gerek. Gençliğimizi, geleceğimizi berbat etmişler. Herhangi bir siyasi düşüncem yok.

Arkadaşlar, siz de benim gibi belirtmeden konuşun.

Durum iyi değil hem de hiç iyi değil hocam. Fakat oturup her şey bitti moduna girmek de gerekmiyor. Ümitsiz durumlar değil ümitsiz insanlar olduğunu unutmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı