Türkiye'de One UI 7 dağıtıma başladı!

Direkt çalışmıyor, normalde kareye tuşladığın anda ekran gelmesi gerekiyor benim bildiğim. Yukarıda başka arkadaş sayesinde ayarlardan CSC'ye baktım Kazakistan imiş.

Hocam Kazakistan'dan mı aldınız telefonu :D

Evet, an itibarıyla bende de gelmiş. Sanırım Samsung S25 serisi dışında telefonları da olduğunu hatırlamış. İndiren varsa veya hocam siz indirdiyseniz buradan forum olarak bir bilgilendirme yapalım birbirimizi. Isı ve pil durumları ne durumda buglar yaşanıyor mu diye. Bende telefon şarj olduktan sonra indireceğim.

Bilgilendirme, sadece s24 serisi için gelmiş olması gerek(fe hariç). S23 seriside en geç 1 hafta içinde alacaktır. A serisi için 15-30 gün içinde gelir.
Çok erken olmamış mı ya? 1-2 aya iOS 19 tanıtılacak. 18 sürümünü yarıladı bile.

Galaxy Tab A9+ kullanıcıları için Temmuz ayı söyleniyor. Android 16 gelecek biz daha Android 15'i deneyimleyemedik. Üstüne üstlük güncelleme vadine gelince kendi cihazımdan örnek verecek olursam 4 yıl diyor ama daha güncellemeyi vaktinde yayınlayamıyor. Bunun bir telafisi olmalı aksi halde bir daha Samsung cihaz almayı düşünmüyorum. Verdiğimiz paraya, aldığımız hizmete bak. Şaka gibi 6 aydır Android 15 bekliyoruz.
Ben de çok soğudum Samsung'dan.
Zaten Ax6 SERİSİ ile A serisine uyguladıkları tasarımı S serisine uyguladıkları tasarımdan da kopardılar.
Marka tam klasik tasarımını bulmuştu ki yine çinli telefonlar gibi birbirinden bağımsız görünen acayip cihazlar yayınlamaya başladı.
One UI arayüzünde yaşanan hatalar da cabası.
Yine de android kısmında başka bir seçenek yok gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı