Türkiye'de One UI 7 dağıtıma başladı!

Manuel nasıl yaptınız hocam.

Hocam ota dosyaları sızdırıldı internetten indirebilirsiniz ADB.Sideloaddan kurulumu gerçekleştirebiliyoruz ya da telefonun direk içinden yazılım güncellemesi uygulamasının admin panelinden dosyayı normal ota dosyası gibi kurulumuna başlayabiliyoruz isterseniz uzun uzun anlatırım ancak önermiyorum pek stabilize de değil.

Hocam ota dosyaları sızdırıldı internetten indirebilirsiniz ADB.Sideloaddan kurulumu gerçekleştirebiliyoruz ya da telefonun direk içinden yazılım güncellemesi uygulamasının admin panelinden dosyayı normal ota dosyası gibi kurulumuna başlayabiliyoruz isterseniz uzun uzun anlatırım ancak önermiyorum pek stabilize de değil.
Hangi siteden indirdiniz bir kontrol edeyim merak ettim belki yaparım

S24FE dışlanıyor bence. Sonuç olarak o da S24 serisinden. ne kadar FE olsa bile "S24" geçiyor. Hani S24FE dışındaki S24 ailesine gelip FE serisine gelmemesi saçmalıktan itibaren olduğunu düşünüyorum. Madem S24 ailesine veriyorsun bütün S24 telefonlarına ver. FE'yi dışlayıp geç güncelleme vermesi etik değil. Şey gibi ortanca evlat/üvey evlat.

S24FE dışlanıyor bence. Sonuç olarak o da S24 serisinden. Ne kadar FE olsa bile "S24" geçiyor.

Ya S23 ile eşleştirmelerine laf etmem evet dışlanıyor ama Samsung'un bu politikası yanlış bence güncellemeler bu kadar belirsiz olmamalı

Kore'de S24 FE için yayınlanalı 2-3 gün oldu umarım kısa sürede gelir
Amerika için de güncelleme gelmiş
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00