Türkiye'de yaşamak zor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız hocam kime yeterince ses çıkarılmıyor desem işte şurada şu yapılıyor takılıyor mu falan deniliyor. Ancak bu olaylar büyütülmüyor devlet zaten 1 2 gün sonra kimse umrunda olmayacağını bildiği için devlet umursamıyor bile. Eğer susmayıp ses çıkarmaya devam etsek başa kim gelirse gelsin ülkeyi düzeltmek zorunda kalır ancak kimse elini taşın altına koymuyor.
Aynen öyle, adamlar ekonominin başına daha kendisini idare edemeyen adamları geçirdi sesleri çıkmadı şimdide ağlıyorlar.
 
Yutdışına çıkanlarla bir derdim yok. Derdim ülkesini kötüleyenlerle.
Ülkenin kötü olduğu bir gerçek, herkesin kendi düşüncesine kızgın atıp ifade cezası alacağın gerçeği gibi. Burası saygı çerçevesinde herkesin fikir özgürlüğüne sahip olduğu bir platform.
 
Maaşını Türk lirası bazın da değil de dolar bazında alacaksan yaşanılabilir bir yer. Ama ben olsam yine de tercih etmem. Ülke de ne adalet var ne ekonomi.
 
Ülkenin kötü olduğu bir gerçek, herkesin kendi düşüncesine kızgın atıp ifade cezası alacağın gerçeği gibi. Burası saygı çerçevesinde herkesin fikir özgürlüğüne sahip olduğu bir platform.
O butonların işlevi o mesaj hakkındaki görüşünü belirtmek zaten saçma sapan şeylerle beni tehdit mi ediyorsun?
 
Selamlar, ben azerbaycanlıyım. Henüz 15 yaşındayım, gelecekte Türkiye'ye taşınıp yaşama ve çalışmayı, aynı zamandada okumayı düşünüyorum, fakat şöyle bir şey var, malum Türkiye'nin para değeri bayağı düşük, dolar 8 TL olmuş. Mesela sıradan bir PS5'ten konuşursak, gördüğüm kadarıyla Türkiye'de almak daha zor ama Azerbaycan'da o kadar pahalı değil, 1000 manat 1200 manat civarı. Bizim parayla rahat alabilirsin çalışıp, kredi olarak da alıp yarısını sonra birkaç aya ödeme gibi bir şey de var. Rahat yani. Şimdi o yüzden bayağı kafamda sorular oluştu. Başka ülkeden Türkiye'ye gelip yaşamak kolay olur mu, rahat istediğimi alabilir miyim gibisinden, çünkü para değerinin çok düştüğünü görüyorum. Sorun yaratır gibime geldi. Bu konuda yardımcı olun lütfen. Teşekkür ederim hepinize.

Avrupa ülkelerini tavsiye ederim.
 
@Rebellion_47 dostum, görüşlerimiz belli ki zoruna gidiyor. Neden zoruna gittiğini sorabilir miyim yoksa sende mi trollsün?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı