Türkiye'nin Teknolojide İlerleyememesi

Daha fazla  
Meslek
Elektrik ve Elektronik
Türkiye'de teknoloji neden çok geride? Merak ettiğim bizim de bu işe merak edenimiz yok mu? Yabancı ülkeler bilgisayar vs karşı değil ama bizim ülkemizde çoğu kesim 1 saat oynayınca kalk artık vs diyor. Hindistan ineğe tapan Bir ülke, adamlar Ay'a çıkmayı başardı. Biz hala teleskop ile bakabiliyoruz. NASA Instagram hesabını takip ediyoruz. Bizim milletimiz beceriksiz mi? Atatürk Türk milleti zekidir, çalışkandır demiyor mu? Teknoloji hakkında herkesin bilgisi olacak diye bir şey de yok. Bu işe merak edenlere ilgisi duyanlara destek verilmiyor. Cidden Türkiye'yi dünya çapında başarılarımız ile duymak gururlandırırdı. Hakkımızda hayırlısı bazı düşüncelerimi paylaşmak istedim. Sizin fikriniz nedir? Bir şeyler düzelir mi dersiniz ileride?

Kimse çalışmıyor artık. Çünkü çalışanların bir şey başaramadıklarını görüyorlar. Aşıyı bulan 2 Türk neden Türkiye'de aşıyı bulmadılar? Çünkü burada destek göremediler ve gittiler. Ne bilge insanlarımız yurtdışında çalışıyor bir bilsek.

Teknolojiden tek anladığın ''1 saat PC oynama eleştirisi'' ise eleştiriye Türk halkından değil, kendinden başla.

Benim yaşım 15 ve ben yaşadığım dört duvar dışında hayata dair hiçbir şey bilmiyorum konuları, gerçekten... Bu kadar fazla vizyonsuz gelişen gençlerden gelecekte ne beklenebilir ki?

Neyse sinirlenmeyeceğim. Bu konuyu görmedin ve okumadın Jira, hadi sessizce uzaklaş...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı