TürkNet fatura rezilliği

U.Altun

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar 5 Mart tarihinde TürkNet aboneliğim tamamen iptal edildi. Faturalandırma ise 3 Mart tarihinde iptal talebi verdiğim için durduruldu diye söylendi. Fakat bana şimdi bir fatura geldi mart ayı için tam ücret yani 78₺ ben bunu ödemek istemiyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Bu kadar yalancı bir hizmetten de kurtulduğum için çok minnettarım.

Son düzenleme:
Merhaba TurkNet ile yaptığım internet hizmet sözleşmemi 02.03.2020 tarihinde fesih ettik. Fesih dilekçemi istedikleri gibi faks olarak gönderdim ve TurkNet yetkilileride hizmetin iptal edildiğine dair bilgilendirmeleri yaptılar. Fakat 15.03.2020 tarihinde 01.03.2020 tarihli UDB2020000092032 numaralı mart ayına ait faturayı mail adresime göndermişler. Faturanın iptal edilmesini isteyeceğim ya da itirazda bulunacağım bir sistemleri olmadığı için karşımda muhatap bulamıyorum.

Merhaba arkadaşlar 5 Mart tarihinde TürkNet aboneliğim tamamen iptal edildi. Faturalandırma ise 3 Mart tarihinde iptal talebi verdiğim için durduruldu diye söylendi. Fakat bana şimdi bir fatura geldi mart ayı için tam ücret yani 78₺ ben bunu ödemek istemiyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Bu kadar yalancı bir hizmetten de kurtulduğum için çok minnettarım.

Kardeşim aynı senin durumdayım. 1 ay dolmadı 4 Mart'ta iptal ettim üyelik vs her şey silindi hatta iptal etmeden önce fatura yoktu. 2 gün önce 2 tane fatura gönderdiler net çözüm bulursan buraya yazar mısın bende uğraşıyorum.

Kardeşim aynı senin durumdayım. 1 ay dolmadı 4 Mart'ta iptal ettim üyelik vs her şey silindi hatta iptal etmeden önce fatura yoktu. 2 gün önce 2 tane fatura gönderdiler net çözüm bulursan buraya yazar mısın bende uğraşıyorum.
Faturaya itiraz ettim online işlem merkezinden. Ay sonunda otomatik olarak kullandığım kadarı bir faturaya dönüşecekmiş. Öyle söylediler, beklemedeyim.

Faturaya itiraz ettim Online işlem merkezinden. Ay sonunda otomatik olarak kullandığım kadarı bir faturaya dönüşecekmiş. Öyle söylediler, beklemedeyim.

Hocam tam olarak şikayeti ss atma şansın var mı
Kardeşim dün BTK'ye bildirmiştim bu sabah, gelen 2 faturayı da silmişler. Sende kurtulursun umarım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı