Daha fazla
Hocam iptal ettirip başka İSS'leri deneyin isterseniz.Ya artık soracak yer bulamadım burada belki siz bir fikir verebilirsiniz arkadaşlar curukelma ve captain sas. Dün öğlen beni müdürlük aradı alt yapı sorunun yok senin için portta yer açtık ekstra 2 tane bağlantı yaptık dedi ama tam anlamadım o kısmı ve internet firman kim ise ara nakil aldır acele et portu başkası alır dedi tamam dedim NetSpeed firmasına 2 kere nakil formunu mail attım hep alt yapı yok alt yapı sıkıntılı lokalde arıza var lokalde bulunan boş devre de arıza var gibi bir sürü şey söylediler. Tekrar müdürlüğü aradım sorun yok alt yapın sağlam dedi. Hala nakil alamadım. Ne güzel alt yapı hızım da gözüküyordu sorgulama yapınca saat 1 gibi oda gitti yine hız bilgisi çıkmıyor o saatte de birisi internet aboneliği vs yapmaz herhalde diye düşünüyorum bazı kişilere sordum NetSpeed portu sana tahsis etmiş olabilir dedi ama pek inanmadım sizce ne yapmam lazım benim? Müdürlük sorun yok dedikçe NetSpeed sorun var diyor kafasına göre nakil talebimi olumsuz yanıtlıyor canım sıkılmaya başladı artık.