TürkNet rezilliği

Ya artık soracak yer bulamadım burada belki siz bir fikir verebilirsiniz arkadaşlar curukelma ve captain sas. Dün öğlen beni müdürlük aradı alt yapı sorunun yok senin için portta yer açtık ekstra 2 tane bağlantı yaptık dedi ama tam anlamadım o kısmı ve internet firman kim ise ara nakil aldır acele et portu başkası alır dedi tamam dedim NetSpeed firmasına 2 kere nakil formunu mail attım hep alt yapı yok alt yapı sıkıntılı lokalde arıza var lokalde bulunan boş devre de arıza var gibi bir sürü şey söylediler. Tekrar müdürlüğü aradım sorun yok alt yapın sağlam dedi. Hala nakil alamadım. Ne güzel alt yapı hızım da gözüküyordu sorgulama yapınca saat 1 gibi oda gitti yine hız bilgisi çıkmıyor o saatte de birisi internet aboneliği vs yapmaz herhalde diye düşünüyorum bazı kişilere sordum NetSpeed portu sana tahsis etmiş olabilir dedi ama pek inanmadım sizce ne yapmam lazım benim? Müdürlük sorun yok dedikçe NetSpeed sorun var diyor kafasına göre nakil talebimi olumsuz yanıtlıyor canım sıkılmaya başladı artık.
Hocam iptal ettirip başka İSS'leri deneyin isterseniz.

Geçen yaz kendilerine başvurdum bir adam gönderip bağlantı yaptırdılar faturada ödedim tabii ücreti. Kargodan modemim de geldi her şey iyi güzel derken hizmetimi açmadıklarını fark ettim. 2 hafta internet gelmedi ve faturaya sayıldı. Arıza kaydı açtık defalarca aradık müşteri hizmetleri yarın yarın diyerek oyaladı. Zaten yazlıktayım 1-2 aylık almışım yani 2 hafta geç kaldıktan sonra anlamı yok. Daha sonra İstanbul'a dönünce sitelerinde yazdığı gibi faks çekip kapattırdığımı sandım. Faks çekerken başında kırtasiyeci 0212 yazmadığı için iptal etme işlemim kabul edilmedi o sırada ben İzmir'e üniversiteye gidince faturalar birkaç ay birikti 200 liraya ulaştı(burada benim üşengeçliğimin de payı var ancak ben son 1 ay öğrendim). Sonra faksı doğru bir şekilde yaptırdın ve aniden hesabımı sildiler uygulamalarına giriş yapamadım. SMS falan bekledim abonelik sonlandırması adına ne SMS ne de mail geldi. Bu arada internet aşırı yavaştı. İnterneti aldığım evin altyapısı eskiydi ama 3 megabitten fazlasını hak ediyordu.(Komşudan biliyorum).

Pişmanım kullanmayın olan 200 lirama ve uğraşıma oldu.

Geçen yaz kendilerine başvurdum bir adam gönderip bağlantı yaptırdılar faturada ödedim tabii ücreti. Kargodan modemim de geldi her şey iyi güzel derken hizmetimi açmadıklarını fark ettim. 2 hafta internet gelmedi ve faturaya sayıldı. Arıza kaydı açtık defalarca aradık müşteri hizmetleri yarın yarın diyerek oyaladı. Zaten yazlıktayım 1-2 aylık almışım yani 2 hafta geç kaldıktan sonra anlamı yok. Daha sonra İstanbul'a dönünce sitelerinde yazdığı gibi faks çekip kapattırdığımı sandım. Faks çekerken başında kırtasiyeci 0212 yazmadığı için iptal etme işlemim kabul edilmedi o sırada ben İzmir'e üniversiteye gidince faturalar birkaç ay birikti 200 liraya ulaştı(burada benim üşengeçliğimin de payı var ancak ben son 1 ay öğrendim). Sonra faksı doğru bir şekilde yaptırdın ve aniden hesabımı sildiler uygulamalarına giriş yapamadım. SMS falan bekledim abonelik sonlandırması adına ne SMS ne de mail geldi. Bu arada internet aşırı yavaştı. İnterneti aldığım evin altyapısı eskiydi ama 3 megabitten fazlasını hak ediyordu.(Komşudan biliyorum).

Pişmanım kullanmayın olan 200 lirama ve uğraşıma oldu.
Buna benzer bir olay yaşadım şahsen. Türknet pişmanlıktır arkadaşlar, bulaşmayın dedikçe millet yine Türknet’e sarılıyor. Anlamadım gitti valla.

Hocam iptal ettirip başka ISS'leri deneyin isterseniz.

Hocam bugün müdürlükten aradılar görüştüm nakil olacak dedi bana hizmet numarası verdi konuştuktan 1 saat sonra Telekom çalışanı geldi ankastreye kablomu bıraktı adımı da yazdı kağıda daireden sinyal alamadı alsaydı daire bağlantını da yapardım dedi sağ olsun para da istemeyecekti elektrikçi çağırdım 5 dakika da bağlandı modemi kurdum anında internete girmeye başladım. Şu an sorun yok 2 ay sonunda ne kadar beni kanser etseler de sorun çözüldü kurtuldum 😂 o değil de Telekom'dan gelen arkadaş bana dedi ki tanıdığınız mı var dedi ne oldu ki dedim buradan bakıyorum da işlemleriniz hızlandırılmış sizin dedi ben de müdürlükle görüşüyordum sürekli dedim bana torpilli demeye getirdi lafı 🙂

Millenicom'dan hala cevap yok mu hocam?
Millenicom'a 3 gün önce başvurmuştum bugün aradım ve başvurumun yarıda kaldığını öğrendim. Aramasam haber vermeyecekler, neyse nedenini sordum ve Türk Telekom'da başvurunuz gözüktüğü için iptal edildi dediler bende şaşırdım o zaman iptal edin dedim. Aradım Türk Telekomu ve başvurumun iptal edildiğini öğrendim. Sonra Türk Telekom port sorunu yok dediler tekrar başvuru alabiliriz deyince bende başvuralım dedim ve sonra festival kampasının 3 günde bittiğini ve 80.90 lıralık paketi 114 TL'ye ve 24 Mbps olarak 27 ay taahhütle satabiliriz dediler. Bu bedevi dölleri neyin kafasını yaşıyor her zaman merak etmişimdir. Sonra beni Türk Telekom şikayet depertmanı aradı ve kampanyanın devam ettiğini, satış departmanına festival kampanyası 5 diye iletmem gerektiğini söyledi ve özür dileyerek kapattılar.

Tekrar aradım ve kampanyanın bittiğini söyledi, sistemde tanımlamadığını söyledi. Bu Türk Telekom'a kayyum atamak milletin boyununun borcudur, bu kadar karaktersiz ve sahtekar firma yok. Pazartesi bağlamaya gelmek için beni ekip aradı ve teknik sorun ve port olmadığını söyledi, bununda sebebi şu; müşteri hizmetlerine söyledim: ben TürkNet'e şuan bağlıyım ve 7 güne iptal oluyor o yüzden sıkıntı olmaz değil mi? bana sıkıntı olmaz zaten altyapıda bizim dedi. TürkNet aboneliğim olduğu için saha ekibi bana internet bağlamadı. Millenicom'u aradım ve tekrar başvurdum bekliyorum, etiket bırakmaya gelecekken sistemde başvuru olduğunu görüp gelmemişlermiş. Arap saçı gibi bir şey, 130 dakika paketimden gittiğini gördüm, artık hesap edin ne rezillik yaşadığımı. Bu ülkeye ve bir devlet gerekiyor, kurumları peşkeş çekmeyen bir devlet.

Millenicom'a 3 gün önce başvurmuştum bugün aradım ve başvurumun yarıda kaldığını öğrendim. Aramasam haber vermeyecekler, neyse nedenini sordum ve Türk Telekom'da başvurunuz gözüktüğü için iptal edildi dediler bende şaşırdım o zaman iptal edin dedim. Aradım Türk Telekom'u ve başvurumun iptal edildiğini öğrendim. Sonra Türk Telekom port sorunu yok dediler tekrar başvuru alabiliriz deyince bende başvuralım dedim ve sonra festival kampasının 3 günde bittiğini ve 80.90 lıralık paketi 114 TL'ye ve 24 Mbps olarak 27 ay taahhütle satabiliriz dediler. Bu bedevi dölleri neyin kafasını yaşıyor her zaman merak etmişimdir. Sonra beni Türk Telekom şikayet depertmanı aradı ve kampanyanın devam ettiğini, satış departmanına festival kampanyası 5 diye iletmem gerektiğini söyledi ve özür dileyerek kapattılar.

Tekrar aradım ve kampanyanın bittiğini söyledi, sistemde tanımlamadığını söyledi. Bu Türk Telekom'a kayyum atamak milletin boyununun borcudur, bu kadar karaktersiz ve sahtekar firma yok. Pazartesi bağlamaya gelmek için beni ekip aradı ve teknik sorun ve port olmadığını söyledi, bununda sebebi şu; müşteri hizmetlerine söyledim: Ben TürkNet'e şu an bağlıyım ve 7 güne iptal oluyor o yüzden sıkıntı olmaz değil mi? Bana sıkıntı olmaz zaten altyapıda bizim dedi. TürkNet aboneliğim olduğu için saha ekibi bana internet bağlamadı. Millenicom'u aradım ve tekrar başvurdum bekliyorum, etiket bırakmaya gelecekken sistemde başvuru olduğunu görüp gelmemişler miş. Arap saçı gibi bir şey, 130 dakika paketimden gittiğini gördüm, artık hesap edin ne rezillik yaşadığımı. Bu ülkeye ve bir devlet gerekiyor, kurumları peşkeş çekmeyen bir devlet.

Hocam TürkNet ve Millenicom'a bulaşma bir daha. Millenicom sa çok sıkıntılı.

Millenicom'a 3 gün önce başvurmuştum bugün aradım ve başvurumun yarıda kaldığını öğrendim. Aramasam haber vermeyecekler, neyse nedenini sordum ve Türk Telekom'da başvurunuz gözüktüğü için iptal edildi dediler bende şaşırdım o zaman iptal edin dedim. Aradım Türk Telekomu ve başvurumun iptal edildiğini öğrendim. Sonra Türk Telekom port sorunu yok dediler tekrar başvuru alabiliriz deyince bende başvuralım dedim ve sonra festival kampasının 3 günde bittiğini ve 80.90 lıralık paketi 114 TL'ye ve 24 Mbps olarak 27 ay taahhütle satabiliriz dediler. Bu bedevi dölleri neyin kafasını yaşıyor her zaman merak etmişimdir. Sonra beni Türk Telekom şikayet depertmanı aradı ve kampanyanın devam ettiğini, satış departmanına festival kampanyası 5 diye iletmem gerektiğini söyledi ve özür dileyerek kapattılar.

Tekrar aradım ve kampanyanın bittiğini söyledi, sistemde tanımlamadığını söyledi. Bu Türk Telekom'a kayyum atamak milletin boyununun borcudur, bu kadar karaktersiz ve sahtekar firma yok. Pazartesi bağlamaya gelmek için beni ekip aradı ve teknik sorun ve port olmadığını söyledi, bununda sebebi şu; müşteri hizmetlerine söyledim: ben TürkNet'e şuan bağlıyım ve 7 güne iptal oluyor o yüzden sıkıntı olmaz değil mi? bana sıkıntı olmaz zaten altyapıda bizim dedi. TürkNet aboneliğim olduğu için saha ekibi bana internet bağlamadı. Millenicom'u aradım ve tekrar başvurdum bekliyorum, etiket bırakmaya gelecekken sistemde başvuru olduğunu görüp gelmemişlermiş. Arap saçı gibi bir şey, 130 dakika paketimden gittiğini gördüm, artık hesap edin ne rezillik yaşadığımı. Bu ülkeye ve bir devlet gerekiyor, kurumları peşkeş çekmeyen bir devlet.
Hocam TürkNet'te beklediğime deydi. Tüm hız sorunları telefon başvurum ile alakalıymış. Telefon başvurusu tamamlanınca 24mbps down 6mbps upload oldu. Fakat 24mbps profil tanımlama koymuşlar onu kaldırtıcam ve kullanıcam insallah :D

Millenicom için çok şikayet var DH forumda bayağı kişi olumsuz yönde yazmış hep. Mesela size atıyorum 40 liraya tarife sunuyorlamış ama şu an bu tarifeyi alamazsanız önce size şu tarifeyi verelim ADSL daha sonra da 40 liralık tarifeye geçirelim VDSL'e alalım diyorlarmış daha sonra o 40 liralık tarifeye ertesi gün 50-60 lira fiyat çekiyorlarmış bu sefer. Sırf bu yüzden yeni abonelik yapıpta iptal çok kullanıcı varmış.

Hattım iptal edildi kurtuldum. Millenicom başvurdum bekliyorum, TürkNet gibi muhatapsız ve sallamasyon bir firma nasıl ruhsat alıp iş yapıyor anlamış değilim. Ülkede yasama ve yürütme dahil her şey parayla çalışıyor. Çok şey denirde ama Silivri şimdi soğuktur. :)

Hocam bir sorum olacak, ben de şimdi iptal başvurusunda bulunacağım da, bu korona günlerinde internetsiz kalmak istemiyorum, iptal sürecini zahmet olmazsa detaylı bir şekilde anlatabilir misin? Faksı ne zaman gönderdin, ne zaman yanıt geldi, ne zaman internetin kesildi, internetsiz kaldın mı, kaldıysan kaç gün? gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı