- Makaleler
- 1
İlk önce selamlar geçen ayın 12'sinde TürkNet'e başvurdum VDSL olarak. Ayrıyeten TTNET'ten geçeceğimi söyledim. 4 gün sonrasında TürkNet'e hoş geldini dendi. Modem bilgilerini girdim. TTNET'teki aynı hızı alıyordum bir tuhaflık vardı. Modemi fabrika ayarlarına döndürdüm TT bilgileri otomatik girildi. Baktım hem TT hem TürkNet aktifti. 1 hafta uğraş sonucu aradılar ve bize dedikleri "gidin kendiniz iptal ettirin" dendi. Tabii bir şaşırdık. Bir gün sonra iptal ettirdik. Eve geldim TürkNet modem bilgilerini girdim. Bir baktım DSL ışığı gitmiş. Çünkü internet ile sabit telefon beraber iptal oluyormuş. Sonrasında TürkNet'e yazdım. Onlarda iç tesisatta sıkıntı var dendi. 2 gün sonra ekip geldi bir hata yok dendi. Sinyal gelmiyormuş. TT arıza kaydı açtı. 4 gün sonra TT aradı biz adresteyiz kimse yok diye. Yanlış adrese gelmişler. Sonra TürkNet'e yazdık adresi güncellledik dediler. Telefon başvurusu yapacağız dendi. Sonrasında boş kaynak sorunu ile karşılaştık dendi. 4 gün sonra tekrardan yaptık dendi ve bekliyoruz.
Arkadaşlar bu internet gelir mi? 1 ay internetsiziz. Bilen biri varsa yazarsa sevinirim.
İnşallah hemen düzeltirler. İnternetsizlik nasıl bir şey iyi bilirim. Teknoloji şans işi, senin şansına da başına böyle bir şey gelmiş. Aslında işlerini adam gibi yapsalar ortada sorun kalmayacak. Bunun gibi bir şey benim de başıma gelmişti 7-8 yıl önce. Ama böylesini de görmedim doğrusu. Müşteri hizmetlerine parlamıştım bir kere. Sizin başınıza gelen şey benim de başıma gelse (Allah Korusun) adamın 20-30 tane kemiğini kırardım herhalde