TürkNet nasıldır?

Oyun oynuyorsan önermiyorum. Çoğu oyunda packetloss sorunu yüzünden keyif alamiyorsun ve aylardır çözüm üretmiyorlar. Superonline güzel bence ama yüksek hızlarda pahalı oluyor. Diğer issleri dene bence sonucta taahhüt yok sonradan uğraşmak istemiyorsun.

Ben de 3-4 aylık zamana kadar TürkNet kullanıyordum. Bir SMS geldi ve yapa diye bir şeye otomatik geçirildim. Bu zamana kadar ADSL kullanıyordum. Cadde başındaki dolaplar yenilenmişti ama VDSL yakındır diye düşünüyordum. Her yerde öve öve bitiremedikleri yapa denen sisteme geçince 14.5 Mbps olan hızım 6 Mbps hıza düştü. Sayısız kere aradım BTK'ya şikayet ettim ancak sorunum çözülmedi. Yan komşum mis gibi 35 Mbps hızlara ulaştı ben TürkNet kullandığım için 6 Mbps hızda kaldım. Hiç karıştırmasalar 14.5 hız alıyordum zaten. İnternetimi taşımaya karar verdiğimde bir de ne öğreneyim? Yapa'ya aldıkları için belki benden de eski olan ev telefonu numaramızı taşıyamadık. Artık olayı namus meselesine çevirip numara giderse gitsin deyip iptal dilekçesini faksladık. Tabi faksı görünce hemen aradılar neden iptal etmek istiyorsunuz diye. Ben bütün süreci olduğu gibi anlattım ve çıt çıkarmadan telefonu kapattılar. Şu an Türk Telekom kullanıyorum altyapım 95 Mbps download 45 Mbps upload ben 50/4 olan paketi kullanıyorum ve çok mutluyum. Biliyorum biraz fazla ödüyorum ama başımdan geçenleri size de anlattım. Ucuz etin yahnisi yavan oluyor. TürkNet pişmanlıktır.

Bende önermiyorum günde 5 defa internetim kopuyordu kullanırken. 1 ay kadar internetsiz kaldım müşteri hizmetleri yok.

Konuyu takipteyim, 35 güzel değer. Bana 16 veriyorlar, biz geçmeyi düşünüyoruz.
Ben hiç aklına bile getirme derim havuz port a atılırsın 35 i.ruyanda görürsün ben 90 gün dayanabildim...
Bende VDSL'e abone oldum kuruluma gelecekler, müşteri hizmetlerine bağlanmak için 2 gün uğraştım. Benim merak ettiğim 35Mbps alabilecek miyiz? Bazı kişiler 35Mbps VDSL geçip 12-16Mbps hız aldıkları konusunda şikayet etmişler.
Pişmanlık duyacagin günler çok yakın, havuz port a atılırsın 35 i gece 24 den sonra sabah8 e kadar görürsün geri kala vakitlerde 1 yada 0.5 neyine yetmiyor muamelesi göreceksin...

Turk.net uzak dur derim daha müşteri hizmetleri bile yok. Arıza kaydı birakiyorsun sistemden öyle ilgileniyorlar ve genelde sorun çözme konusunda sıfır müşteri teknik konuda bilgili personelleri yok ben çektim siz cekmeyin şikayet var da 4 şikayet yazdım biriyle dahi ilgilenmediler. Başka kurum varsa onu tercih edebilirsin ama türk.net geçersen pişman olursun. Tamam belki interneti ucuz ama ucuz olması iyi olması anlamına gelmez sadece reklamdan ibaretler.

Merhabalar TürkNet herkese göre değişen bir şey olduğu için kendi deneyimimi yazacağım

Biz başvurduktan 2 gün sonra bizi aradılar e mailden evrak gönderdiler imzalayıp MNG kargodan ücretsiz gönderdik.Gönderdikten 2 gün sonra TürkTelekom ekibi geldi 5dk de kurup interneti çalıştırdı.35 Download 3.5 upload hızı alıyorduk(Çanakkale/Çan ilçesi)

Bu yıl merkez Çanakkale'ye taşındık ve şuanki evimizde sadece fiber olduğu için (bakır kablo yok) Millenicom kullanıyorum

TürkNet ucuz ve kaliteli internet sağladı ben tercih ederim

Merhabalar TürkNet herkese göre değişen bir şey olduğu için kendi deneyimimi yazacağım

Biz başvurduktan 2 gün sonra bizi aradılar e mailden evrak gönderdiler imzalayıp MNG kargodan ücretsiz gönderdik.Gönderdikten 2 gün sonra TürkTelekom ekibi geldi 5dk de kurup interneti çalıştırdı.35 Download 3.5 upload hızı alıyorduk(Çanakkale/Çan ilçesi)

Bu yıl merkez Çanakkale'ye taşındık ve şuanki evimizde sadece fiber olduğu için (bakır kablo yok) Millenicom kullanıyorum

TürkNet ucuz ve kaliteli internet sağladı ben tercih ederim
Biz de geçiyoruz ve bazı sorularım bulunmakta kayıt işlemi ile ilgili olarak. Size nereden ulaşabilirim veya yardımcı olabilir misiniz? Türk.net.

Evet TürkNet pek başarılı firma değil. Eğer sorun yaşarsanız çözümünü bulamıyorlar. Ilk kez internet açtırcaksanız, tercih bile etmeyin bu 15. günüm evde tüm gün; modemin ışıklarını izleyip her gün şikayet etmeken oluşuyor. Müşteri hizmetleri sizden daha yetkisiz, Online islemler sayfaniza bakip konusuyorlar.

14 gun içerisinde interneti açamadıkları gibi 14 gun içerisinde iade edilmezse; iadede modem parasını pesin odemek zorunlu.

Hani TürkNet oo çok iyi falan masallarına inanmayın. Diğer firmaların fakir hali. Kotunun ıyisi olarak Superonline önerebilirim iyi günler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı