TürkNet packet loss sorunu

sfasdasg

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. TürkNet vdls internet kullanıyorum. Hızım 35MB uploadım ise 5MB gayet memnunum ancak CS:GO'da loss oranım %1 ile %5 arası değişmekte. Bu da oyun deneyimimi oldukça olumsuz etkiliyor. Örek verecek olursa bazen smoke seslerini veya bombanın çözülme sesini duyamıyorum. Flash bombası patlıyor görüyorum ancak bazen sesi gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Merhaba arkadaşlar. TürkNet vdls internet kullanıyorum. Hızım 35MB uploadım ise 5MB gayet memnunum ancak CS:GO'da loss oranım %1 ile %5 arası değişmekte. Bu da oyun deneyimimi oldukça olumsuz etkiliyor. Örek verecek olursa bazen smoke seslerini veya bombanın çözülme sesini duyamıyorum. Flash bombası patlıyor görüyorum ancak bazen sesi gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

NAT type: Strict olabilir musteri destegi arayarak CGN IP havuzundan cikis yapmak istediginizi belirtin eger boyle bir sorununuz varsa. 25-30 gun surebiliyor bu surec.

Genelde bircok online oyunda yaziyor NAT tipi. CS:GO da degilde Call Of Duty MW serisi ya da COD Warzone bunu ayarlar kisimindan gorebilirsiniz ayni sekilde GTA 5 e giris yaptiktan sonra Home tusuna basip Ayarlar isareti var sag ust kisimda oraya girdikten sonra Network Info bolumunden gorebilirsiniz.

turknetin böyle bi sorunu var ayın ıp havuzunu 3 4 kişiye paylaştıra biliyor.
tek ıp isteyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı