TürkNet rezilliği

Sanırım şirket yetkilileri ya da çalışanları değişti. Çok fazla şikayet var bu sıralar. Çok yakın bir arkadaşım uzun zamandır yani yaklaşık iki aydır problemli internete sahip. CoD: Warzone oyununu oynayamıyor çocuk, VPN satın aldı anca girebiliyor oyuna. Defalarca yazmasına rağmen hiçbir dönüş yapılmadı. Hepsinde bileti kapatıldı.

Sanırım şirket yetkilileri ya da çalışanları değişti. Çok fazla şikayet var bu sıralar. Çok yakın bir arkadaşım uzun zamandır yani yaklaşık iki aydır problemli internete sahip. CoD: Warzone oyununu oynayamıyor çocuk, VPN satın aldı anca girebiliyor oyuna. Defalarca yazmasına rağmen hiçbir dönüş yapılmadı. Hepsinde bileti kapatıldı.

Son zamanlarda cidden TürkNet çok sıkıntı yapmaya başladı insanları sadece mağdur ediyor adam akıllı kullandırmadığı internetin de her ay çatır çatır parasını alıyor çoğu kişinin daha internetini bağlamadığı halde sanki kullanılmış gibi faturasını gönderiyor dalga geçer gibi. Çok sorunlu ve sıkıntılı bir ISS. Umarım tez zaman da batar ve kurtuluruz.

Ne bileyim peki deyip 2 tane nokta bırakınca bir şey oldu zannetim.

Sorun yok hocam takılmayın bunlara 🙂

Son zamanlarda cidden TürkNet çok sıkıntı yapmaya başladı insanları sadece mağdur ediyor adam akıllı kullandırmadığı internetin de her ay çatır çatır parasını alıyor çoğu kişinin daha internetini bağlamadığı halde sanki kullanılmış gibi faturasını gönderiyor dalga geçer gibi. Çok sorunlu ve sıkıntılı bir ISS. Umarım tez zaman da batar ve kurtuluruz.

Sorun yok hocam takılmayın bunlara 🙂

Tamam. İyilik olsun diye söylemiştim. İyi sosyaller:D.

Sabah 8 bile değilken Türk Telekom ekibi beni aradı ve yanlış adres ismi verdiler ben orada değilim diyorum sonra port yok, sıra çok bilmem ne söyledi. Arkadaş bu nasıl rezil memleket ben çözemiyorum. Uykumdan ettiklerine bile değmedi, Elon Musk projesi Starlink gibi uydudan internet hizmetleri aktif olsada şu rezil Telekomun batmasını zevkle izlesem. Devletin namusu olan telekominasyon altyapısını bedevilere satıp ne hale getirdiler. Port yok ne demektir arkadaş, olmaması diye bir şeyin olması tamamen komedi.

Anladığım kadarıyla siz geçiş değil yeni abonelik başlatmışsınız. Orta ölçekli bir ilde yaşıyorum. Ben 3 yıldır yakın çevremde ise 2-1 yıllık abonelikler var. 18 Nisanda ve 24 Martta yeni abonelikler açtırdım. 23 Marttaki aboneliğim için süreç şu şekilde işledi;

24 Mart Perşembe Evrakları kargoya verdim > 26 Martta teslim edildi > 27 Mart dış bağlantı yapıldı > 28 Mart iç kurulum yapılarak işlem tamamlandı (Türk Telekom yanlış bağlantı yapmış yani 1 hattı 2 daireye bağlamışlar yaklaşık 10Mbps hız alıyorduk.) > 29 Mart Arıza Kaydı Açtık > 30 Martta Türk Telekom ekibi geldi bağlantıyı düzeltti 35Mbps almaya başladık.

Yani iş sadece Türknet'te bitmiyor. Bulunduğunuz bölgedeki Türk Telekom ekiplerininde ilgisine bağlı.

Ben Türksat kullanıyorum coronadan dolayı sadece çok nadir hız düşüşü ve kopma var.
Onun dışında hiçbir sorun yok.

Speedtest'den hızımı test ediyorum 16 MB gözüküyor ancak dosya indirme yaptığımda 5 mb/sn ile indiriyor.
Yalnız hafta sonları sokağa çıkma yasağı olduğu için ve herkes evde olduğu için herkes interneti kullanıyor ve ağ trafiği çok fazla olduğu için yavaşlamalar kopmalar yaşıyoruz.

Anladığım kadarıyla siz geçiş değil yeni abonelik başlatmışsınız. Orta ölçekli bir ilde yaşıyorum. Ben 3 yıldır yakın çevremde ise 2-1 yıllık abonelikler var. 18 Nisanda ve 24 Martta yeni abonelikler açtırdım. 23 Marttaki aboneliğim için süreç şu şekilde işledi;

24 Mart Perşembe Evrakları kargoya verdim > 26 Martta teslim edildi > 27 Mart dış bağlantı yapıldı > 28 Mart iç kurulum yapılarak işlem tamamlandı (Türk Telekom yanlış bağlantı yapmış yani 1 hattı 2 daireye bağlamışlar yaklaşık 10Mbps hız alıyorduk.) > 29 Mart Arıza Kaydı Açtık > 30 Martta Türk Telekom ekibi geldi bağlantıyı düzeltti 35Mbps almaya başladık.

Yani iş sadece Türknet'te bitmiyor. Bulunduğunuz bölgedeki Türk Telekom ekiplerininde ilgisine bağlı.
İyide kardeşim, başkasının altyapısını kullanıyor diye onda hiç suç yok mu? müşterisine sahip çıkmıyor. Bak kaç gündür yazmışım ama 1 kere bile dönüp cevap vermediler, muhatap yok ve robotla konuşuyoruz. Türk Telekom'dan nefret ediyorum ama mecbur kaldım diye geçiş başlattım ama onuda iptale düşürdüm. Süperbox alacağım yada millenicom'a sıfırdan başvuru yapacağım. Millenicom her türlü daha iyi, sadece 5 lira farkla muhatap bulabiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı