Ilgaz Bey
Hectopat
Daha fazla
Ben iptal edip kurtulmak istiyorum zaten, Türk Telekom gitmiş şehrin diğer ucuna yanlış adreste beni arıyor ama yeni bağlantı için. Onu bile beceremiyorlar, bana telefonda söylediği şu; sıra çok ve port sıkıntısı var sen portunu verme diye ama bakıyorum TürkNet beni VDSL portu zaten kaptırmış ve taşımama rağmen ilk önce ADSL'ye almışlar çünkü ilk ay iptal edince ücretsiz diyorlar ya hani, ucuza gelsin diye ilk ay ADSL alıyorlar. Bunlar kadar ahlaksız ve karaktersiz firma görmedim ben. Hala internetim yok, 24 saati geçti ama ne cevap veren var nede internet. İptal faksı çekmiştim ama iptal etmiyorlar, internette vermiyorlar. BTK'yıda kimse takmıyor zaten, ülkede yasa işlemiyor sadece para işliyor. Millenicom beni arayacak, güzel firmaya benziyor geçeceğim.Hocam benim yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun şu an. Yavaş yavaş kafayı sıyırmaya başlayacaksın. Türktelekom ekipleri seni arayacak şuraya geldik dicek. Fakat senin evinin adresi orası değil. Sonrasında YAPA altyapısına alcaklar seni 2 kilometre öteden gelcek internet.
Çözüm basit ben sürekli adamları sıkıştırdım, iptal edeceğim dedim sonunda çözdüler.