TheDobrevic
Kilopat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- CPU: AMD R5-5600
 GPU: SAPPHIRE RX7900 GRE NITRO+ 16GB
 Anakart: MSI B550M Pro-Vdh Wifi
 RAM: 2x8 DDR4 T-Force 3200mhz
 HDD: SEAGATE 1TB 7200RPM
 SSD: Hyperx Fury 480GB & KIOXIA EXCERIA PRO 1TB
 Monitör: MSI G27C4 & MSI G241
 Kasa: Cooler Master MB511
 PSU: FSP HYPER 80+ 700W
- Meslek
- Kalıp Tasarım Mühendisi, Metalurji ve Malzeme Mühendisi
Merhabalar, bugün sizlere Türk Telekom'dan TürkNet'e geçiş sürecimi anlatacağım.
09.04.2020'de Türk Telekom ile olan anlaşmam biteceği için mart aylarında anlaşamayı yenilemeye acıbadem'deki merkezlerine gittim. 24Mbps 76TL'ye kullanıyordum, yine 24 veya 35'lik bir paket istedim 24'lük pakete 104 lira gibi bir fiyat çıkardılar. Fiyat fazla geldiğinden başka sağlayıcıları aramaya başladım, Technopat üzerinden konulara ne kadar baksamda her firmanın öveni de var söveni de en son TürkNet'de karar kıldım ve 08.04.2020'de Online başvuru ile işlemleri başlattım.
 en son TürkNet'de karar kıldım ve 08.04.2020'de Online başvuru ile işlemleri başlattım.
09.04.2020: Evraklar MNG kargo ile tekirdağ'a yollandı.
13.04.2020: Evraklar elimize ulaştı, sesli onay için sizi arayacağız dendi ve akşam 17:00 civarında sesli onayım alındı.

14.04.2020: Aktivasyon sürecine başladılar.

16.04.2020: Aktivasyon süreci tamamlandı ve internet kullanıma açıldı.
Açıkcası bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. Forumda dolaşan 1 aydır bağlanmadı konularını görünce iyice işkillenmiştim ancak düşündüğüm gibi olmadı süreç hızlıydı. Modem kurulumunu yaptıktan bir 1 saat sonra interneti kullanabildim. Şu anda internet çok ağır neden bilmiyorum bazen de internet gidiyor DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET yazıyor bu kimden kaynaklı bilmiyorum sorunu çözersem buraya yazarım.
Hat değerlerim:

Hız testim:

09.04.2020'de Türk Telekom ile olan anlaşmam biteceği için mart aylarında anlaşamayı yenilemeye acıbadem'deki merkezlerine gittim. 24Mbps 76TL'ye kullanıyordum, yine 24 veya 35'lik bir paket istedim 24'lük pakete 104 lira gibi bir fiyat çıkardılar. Fiyat fazla geldiğinden başka sağlayıcıları aramaya başladım, Technopat üzerinden konulara ne kadar baksamda her firmanın öveni de var söveni de
09.04.2020: Evraklar MNG kargo ile tekirdağ'a yollandı.
13.04.2020: Evraklar elimize ulaştı, sesli onay için sizi arayacağız dendi ve akşam 17:00 civarında sesli onayım alındı.
14.04.2020: Aktivasyon sürecine başladılar.
16.04.2020: Aktivasyon süreci tamamlandı ve internet kullanıma açıldı.
Açıkcası bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. Forumda dolaşan 1 aydır bağlanmadı konularını görünce iyice işkillenmiştim ancak düşündüğüm gibi olmadı süreç hızlıydı. Modem kurulumunu yaptıktan bir 1 saat sonra interneti kullanabildim. Şu anda internet çok ağır neden bilmiyorum bazen de internet gidiyor DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET yazıyor bu kimden kaynaklı bilmiyorum sorunu çözersem buraya yazarım.
Hat değerlerim:
Hız testim:

Son düzenleyen: Moderatör: