Türksit Rezilliği

JonathanJim

Hectopat
Makaleler
1
Yer
balikesir-ist
Daha fazla  
2017 Ağustos tarihinde firmalarından 375 Türk lirasına Range model koltuk aldım. (Şuan ki fiyatı 465TL) 6 ay içinde amortisör sorunları yaşamaya başladım, koltuğa oturmadığım halde kendini en alçak seviyeye alıyordu. 60 kilo bir insanım ve aldığım koltuk en pahalı modellerinden bir tanesi. Yeni masaya geçtiğim için hiç kullanamaz oldum ve aradım bana ustalarının cep telefonunu verdiler ve Whatsapp üzerinden iletişim kurmamı söylediler. İşte olaylar böyle gerçekleşti;
Screenshot_20180723-232725.png

Screenshot_20180723-232729.png

Bu yanıttan sonra cevap vermeye bile tenezzül etmedim, adam yazmaktan bile aciz. Zaten konuyu açmadan önce de fark ettim birkaç Technopat kullanıcısı da bu konudan mahcup. Umarım yeterli bir bilgi olmuştur sizin için almadan önce bir daha düşünürsünüz, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. Artık alacaklara konu linkini atarım. ;)
Kesinlikle. ;) Umarım her alacak kişi bu yazıyı okur da almaktan vazgeçer. Türk malı olsun onlar kazansın, bir sorun olursa da yardımcı olur diye düşünmemek lazımmış. Böyle firmalar çok var ve hepsinin ifşalanması gerekiyor.

İyi malı kim üretiyorsa o kazansın. Türk malı o kazansın mantığına karşıyım açıkçası. Durumunuza üzüldüm, sorununuzu çözerseniz buradan bizi bilgilendirmenizi rica ediyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı