JonathanJim
Hectopat
Daha fazla
2017 Ağustos tarihinde firmalarından 375 Türk lirasına Range model koltuk aldım. (Şuan ki fiyatı 465TL) 6 ay içinde amortisör sorunları yaşamaya başladım, koltuğa oturmadığım halde kendini en alçak seviyeye alıyordu. 60 kilo bir insanım ve aldığım koltuk en pahalı modellerinden bir tanesi. Yeni masaya geçtiğim için hiç kullanamaz oldum ve aradım bana ustalarının cep telefonunu verdiler ve Whatsapp üzerinden iletişim kurmamı söylediler. İşte olaylar böyle gerçekleşti;
Bu yanıttan sonra cevap vermeye bile tenezzül etmedim, adam yazmaktan bile aciz. Zaten konuyu açmadan önce de fark ettim birkaç Technopat kullanıcısı da bu konudan mahcup. Umarım yeterli bir bilgi olmuştur sizin için almadan önce bir daha düşünürsünüz, teşekkürler.
Bu yanıttan sonra cevap vermeye bile tenezzül etmedim, adam yazmaktan bile aciz. Zaten konuyu açmadan önce de fark ettim birkaç Technopat kullanıcısı da bu konudan mahcup. Umarım yeterli bir bilgi olmuştur sizin için almadan önce bir daha düşünürsünüz, teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: