Tulpar T5 v14.1 Intel HD Graphics 630 kullanmıyor

hakantrk

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Tulpar T5 v14.1 kullanmış olduğum laptop monitörü GTX1060 üzerinden çalıştırıyor. Ne yapsam da Intel HD Graphics 630 üzerinden çalıştıramıyorum. BIOS ayarlarında da böyle bir şey yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum saygılar.

Desktop Screenshot 2024.02.08 - 14.37.00.39.png

Macun ve kapton bantla koruma yapabilecek kadar bilgim var.
tamam işte biliyorsun zaten iyi sık vidaları akıtma ihtimali yok yıllardır kullanıyorum çokta iyi buz gibi hatta arada birde açıp bak kafan rahat

Klasik NVIDIA ayarlarını yapın performasns modunda Turbo fanda kullanın 1060 ömrü doluyor ama.
tahmini ne kadar idare eder bu laptop beni oyun konusunda olsun başka konularda olsun

Tamam işte biliyorsun zaten iyi sık vidaları akıtma ihtimali yok yıllardır kullanıyorum çok da iyi buz gibi hatta arada bir de açıp bak kafan rahat.

Tahmini ne kadar idare eder bu laptop beni oyun konusunda olsun başka konularda olsun.

Hangi oyunlar oynadığınıza bağlı.

Fark etmiyor ama ne kadar daha idare eder 6 GB ekran kartı ve iyi gibi yaşına göre.

Yani 2 sene götürü sanırım. DLSS falan olsa daha net konuşurum hangi oyunları oynuyorsunuz.

Bu PC'nin çalıştırmakta zorlandığı hangi şeyler olabilir.

GTA 6 olabilir net bilgi yok ama ben BF2042 DLSS olmasa dropdan oynayamıyorum CPU 3GHz'de çalışıyor ısınmaktan bazen 2.3'e düşüyor 2 hafte önce termal bakım yapıldı.

Ben içini açıp sıvı metal uyguladım soğutma sistemide iyi yani yük altında bile 59'u geçmiyor sende bir dene bence.

Sıvı metal link atamsınız öneridiğiniz.

GTA 6 olabilir net bilgi yok ama ben BF2042 DLSS olmasa dropdan oynayamıyorum CPU 3GHz'de çalışıyor ısınmaktan bazen 2.3'e düşüyor 2 hafte önce termal bakım yapıldı.
yani güncel oyunlarda bi problem yaratmaz diyorsun

Sıvı metal link atamsınız öneridiğiniz.
işte sıvı metal tam senlik ısınma sorununu çözeceğine eminim

Yani güncel oyunlarda bir problem yaratmaz diyorsun.

Yani hangi grafikte oyandığına bağlı high ultarmı takılcan gerekirse Low'a kadar düşer misin düşersen oynatır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı