Öncelikle merhaba herkese. Yasaklı olduğum için konuya cevap yazamadım dünden beri.
Kendim T7 20.3 modelini yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Tangfang Full plastik kasa ısınma problemi yok AAA kalite oyunlarda 80-83 bandında geziyor CPU, GPU ise 75 derecelerde kronik bir problemle hala karşılaşmadım.
1 hafta önce de kardeşime T5 20.3 modelini aldım tangfang kasa yarı plastik yarı alüminyum. Isı değerleri arasında çok bir fark yok oyunlarda neredeyse aynı derecelerde boşta iken sadece 2-3 derece T7 daha soğuk diyebilirim. T5'in tek eksi yönü bana göre klavye kısmı alüminyum olduğu için biraz fazla ısınıyor. Bir problem teşkil etmez tabii ki bu ısınma ancak belirtmek istedim.
Kısacası bütçeniz T7'ye yetmiyorsa gönül rahatlığı ile T5 de alabilirsiniz. Bana göre iki cihaz arasında ki tek fark monitör boyutları.
Ek olarak her iki cihazda da aşağıda ki soğutucuyu kullanıyorum.
TX V-MAX TXACNBVMAX 5 Fanlı 6 Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! TX V-MAX TXACNBVMAX 5 Fanlı 6 Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu modellerinin ürün ve yorumlarını karşılaştır, en uygun fiyatını kaçırma.
www.cimri.com