Tulpar T5 v20.3 alınır mı?

@salihyazici54 Bak yine yaşadım drr sesi, aga o ses sinir bozucu bir yazılım hatası. Çözenler genelde Control Center'ı siliyor ama...

Dostum teknik servise götür cihazı "Görüntü donuyor ses takılıyor "drrrr" sesi geliyor" diye açıklama yazdır BIOS güncelleyerek çözüyorlar durumu. 6 ay önce bende de vardı o problem servisten sonra düzeldi.
 
Dostum teknik servise götür cihazı "Görüntü donuyor ses takılıyor "drrrr" sesi geliyor" diye açıklama yazdır BIOS güncelleyerek çözüyorlar durumu. 6 ay önce bende de vardı o problem servisten sonra düzeldi.
Model neydi?
Tamam zaten bakım için götürecektim servise bunu da derim.
 
V20.4 17,3" olduğu için soğutması daha iyi tabii ki de.
Öncelikle merhaba herkese. Yasaklı olduğum için konuya cevap yazamadım dünden beri.

Kendim T7 20.3 modelini yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Tangfang Full plastik kasa ısınma problemi yok AAA kalite oyunlarda 80-83 bandında geziyor CPU, GPU ise 75 derecelerde kronik bir problemle hala karşılaşmadım.

1 hafta önce de kardeşime T5 20.3 modelini aldım tangfang kasa yarı plastik yarı alüminyum. Isı değerleri arasında çok bir fark yok oyunlarda neredeyse aynı derecelerde boşta iken sadece 2-3 derece T7 daha soğuk diyebilirim. T5'in tek eksi yönü bana göre klavye kısmı alüminyum olduğu için biraz fazla ısınıyor. Bir problem teşkil etmez tabii ki bu ısınma ancak belirtmek istedim.

Kısacası bütçeniz T7'ye yetmiyorsa gönül rahatlığı ile T5 de alabilirsiniz. Bana göre iki cihaz arasında ki tek fark monitör boyutları.

Ek olarak her iki cihazda da aşağıda ki soğutucuyu kullanıyorum.

Hocam beni de biliyorsun ne cektigimi sana saygi duyarim ama benim icin fason marka kendi dusuncem. Tartismam kimseyle.



İstediginizi yapin hocam karar sizin sevgiler saygilar.
Ararsan bulursun, memnun insanlar video çekmiyo genelde.
Bi tanıdıkta v24.1 buldum test etme imkanım oldu çok ısınamadım bilgisayara.. ekranının arkası alüminyum ancak kasa plastik. Laptopta hicbirsey açık degil %10 CPU çalışıyor. Fare bile oynatmadan. Görev yöneticisinden baktım GCU service çalışıyor. Ve fan çıkışları sıcacık.. Anlamadığım sey şu. Bilgisayarı kapatıp açtım daha fare oynatmadım ama CPU %10..
 
Bir tanıdıkta v24.1 buldum test etme imkanım oldu çok ısınamadım bilgisayara. Ekranının arkası alüminyum ancak kasa plastik. Laptopta hiçbir şey açık degil %10 CPU çalışıyor. Fare bile oynatmadan. Görev Yöneticisi'nden baktım GCU service çalışıyor. Ve fan çıkışları sıcacık. Anlamadığım şey şu. Bilgisayarı kapatıp açtım daha fare oynatmadım ama CPU %10..

V24.1 iyi bir model değil zaten hocam.
 
V24.1 iyi bir model değil zaten hocam.
bana net olarak versiyon verir misiniz ?
20.3 ?
20.4 ?

yada sizin önereceğiniz bir versiyon.. maddi olarak çok yükseklere çıkamıyorum o yüzden ikinci ele yöneldim biraz. Marka monster olmak zorunda değil ama ryzen asla almam en baştan söyliyim :)
 
Bana net olarak versiyon verir misiniz?
20.3?
20.4?

Ya da sizin önereceğiniz bir versiyon. Maddi olarak çok yükseklere çıkamıyorum o yüzden ikinci ele yöneldim biraz. Marka Monster olmak zorunda değil ama Ryzen asla almam en baştan söyleyeyim :)

V20.4 güzel bir model hocam.
 

Geri
Yukarı