Tulpar T7 v24.1 vs Tulpar T5 21.4 vs. Tulpar T7 v20.3

Anladım hocam sağ olasınız. Peki önerebileceğiniz başka 15000 civarlarında cihaz var mıdır?

Yani belki ASUS TUF ve Acer Nitro modelleri olabilir ama onlarında artısı yok eksisi var. Maalesef ki ASUS ve Acer laptoplarına MUX Switch koymuyor ama yine de bakmak isterseniz linklerini şöyle bırakayım.

Ben de neredeyse 1 yıldır Monster kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Elbette şikayeti olan binlerce insan vardır ancak bunların da bir kısmı kullanıcıdan kaynaklıdır. Çünkü çoğu insan teknolojik aleti kullanmayı bilmiyor kaldı ki laptoplar da hassas cihazlar. Geri kalanı da Monster'in pokudur zaten. Firmayı yüceltmeye gerek yok. Ancak firmaya böylesine çamur atılmasını da doğru bulmuyorum zaten ROG da alsan Omen de alsan yine bir ton sıkıntı yaşayan insanla karşılaşırsın. Özetle herhangi bir marka kötülemesine takılma. Al sevmezsen iade edersin zaten.

Aynen öyle. İnsanların bu markaya neden bu kadar öfkeli olduğunu pek anlayamıyorum hocam. Adamlar zaten en kaliteli malzemeye sahip cihazları üretiyoruz diye çıkmıyor ki piyasaya bu adamların iddialı olduğu kulvar F/P ve ben şahsen daha hiç Monster kullanmamış olmama rağmen abartıldığını düşünüyorum. Nedense kime Monster düşünüyorum desem aman aman düşman başına diyorlar.
Yani belki ASUS TUF ve Acer Nitro modelleri olabilir ama onlarında artısı yok eksisi var. Maalesef ki ASUS ve Acer laptoplarına MUX Switch koymuyor ama yine de bakmak isterseniz linklerini şöyle bırakayım.

Seninde dediğin gibi attığım cihazla yarışabilecek cihazlar gibi durmuyor bunlar hocam ben en iyisi bir Monster'i deniyeyim.Gerçi asus hiç fena durmuyor ama onda ısınma problemi var diyorlardı diye hatırlıyorum
@Radeon RX 5500M @156318 Hocam bi bakarmısın yukarıda arkadaşın attığı asus cihazda iyi gözüküyor aslında sence bunlardan hangisi daha mantıklı gözüküyor?
Asus Tuf Gaming FX506HM-HN061 i7-11800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleme:
Ben firmanın sattıkdan sonra ki servisine bakarım ve Monster bu konuda çok iyi.
Hocam ben 9 yıldır asus cihaz kullanıyorum ve cihaz bugüne kadar beni hiç yarıyolda bırakmadı. Bu sebepten dolayı arkadaşın attığı cihaz bi güzel gözüktü gözüme ama hangi daha iyidir bilen birine sormak daha doğru olur gibime geldi

Ortada markaya karşı bir haterlık olduğu aşikar hocam. Tutupta illede Monster'i sevin kucaklayın diyecek halim yok ama araştırmalarım sonucaunda fiyatını hak eden cihazlar üretiyorlar gerçekten. Tamam kötü hatta düzeltiyorum berbat cihazları yok mu var ama iyi olan cihazlarda mevcut ve nedense bu cihazlar göz ardı ediliyor.

Hocam ben 9 yıldır ASUS cihaz kullanıyorum ve cihaz bugüne kadar beni hiç yarı yolda bırakmadı. Bu sebepten dolayı arkadaşın attığı cihaz bir güzel gözüktü gözüme ama hangi daha iyidir bilen birine sormak daha doğru olur gibime geldi.

Hocam dediğim gibi ASUS cihazın soğutma olsun kalitesi olsun kötü değil ama MUX Switch olmaması gibi bir eksiği var. Aynı ASUS modelinin bir önceki nesil modelini kullanıp çok memnun olan biri olarak yine de Monster almanızı tavsiye ederim. MUX Switch özellikle rekabetçi oyunlarda büyük bir FPS farkına yol açıyor.

Monster Tulpar T5 21.4 öneririm. Hediye çanta vermeleri ve servisin ömür boyu bakım desteği sunmaları çok hoş.

11.nesil Monster istiyorsanız beklemenizi öneririm çünkü Monster muhtemelen 10.nesil laptopların stoğunu tüketince 11.nesillerin fiyatını düşürecek. Durum böyle gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı