Tulpar T7 v24.1 vs Tulpar T5 21.4 vs. Tulpar T7 v20.3

Çok teşekkür ederim üstadlar siparişi şimdi vereceğim stokları bitmeden alayım bir an önce :)

Dostum geldiği zaman bir bilgilendirebilir misin acaba? Biz arkadaşıma da düşünüyoruz da ne kadar çok tecrübe o kadar rahatlatır bizi. Isınma konusunda zaten Helios 300 tarzı üst segment kasalarla nerdeyse aynı dereceleri veriyor, soğutma konusunda sıkıntı olmaz. Oyunda klavyeye ne kadar geliyor ısı onu bir tecrübe olarak anlatabilirsen çok iyi olur.

Dostum geldiği zaman bir bilgilendirebilir misin acaba? Biz arkadaşıma da düşünüyoruz da ne kadar çok tecrübe o kadar rahatlatır bizi. Isınma konusunda zaten Helios 300 tarzı üst segment kasalarla neredeyse aynı dereceleri veriyor, soğutma konusunda sıkıntı olmaz. Oyunda klavyeye ne kadar geliyor ısı onu bir tecrübe olarak anlatabilirsen çok iyi olur.

Tamamdır hocam gerekli bilgilendirmeyi buradan yaparım size ama çok beklememenizi tavsiye ederim her an stoklar tükenebilir tükenmese bile bu ayın 16'sında indirimlerin biteceği haberini aldım.
Dostum geldiği zaman bir bilgilendirebilir misin acaba? Biz arkadaşıma da düşünüyoruz da ne kadar çok tecrübe o kadar rahatlatır bizi. Isınma konusunda zaten Helios 300 tarzı üst segment kasalarla neredeyse aynı dereceleri veriyor, soğutma konusunda sıkıntı olmaz. Oyunda klavyeye ne kadar geliyor ısı onu bir tecrübe olarak anlatabilirsen çok iyi olur.

Hocam cihaz az önce elime geçti ve bahsettikleri gibi ne bir ışık sızması ne de başka bir sorunla karşılaştım gönül rahatlığıyla alabilirsiniz cihazın hissiyatı gerçekten çok güzel.

Son düzenleme:
Hocam cihaz az önce elime geçti ve bahsettikleri gibi ne bir ışık sızması ne de başka bir sorunla karşılaştım gönül rahatlığıyla alabilirsiniz cihazın hissiyatı gerçekten çok güzel.

Çok teşekkür ederim hocam. Ölü piksel testi yaptınız mı acaba? Ölü pikselle karşılaştınız mı?

Çok teşekkür ederim hocam. Ölü piksel testi yaptınız mı acaba? Ölü pikselle karşılaştınız mı?

Evet hocam hiçbir kusuru yok cihazın. Teknoloji biraz da şans işi size ne gelir söylemek zor ama benim şu ana kadar tek beğenmediğim kısım şarj süresiydi. Yaklaşık olarak 2 ila 2.5 saat aralığında pilde idare edebiliyor cihaz fakat hemen hemen bütün oyun bilgisayarlları böyle olduğu için kabul edilebilir değerler gibi gözüküyor bunlar. Bir de ciklet tuş dizilimine pek alışamadım şu an için tuşlar biraz fazla yakın gibi ama boyutları büyük olduğu için hissiyatı çok güzel ve şunu söylemeliyim ki bir şey yazarken çok az ses çıkarıyor. Şu an internetim kısıtlı olduğu için oyun testleri yapamadım fakat yakın zamanda oyunları da denemeyi planlıyorum eğer o zamana kadar almazsanız bu konuda sizi bilgilendirebilirim. Yalnız şu ana kadar ki deneyimime bakarak söyleyebilirim ki cihaz tatmin edici.
Hocam valorant ve metro exodous light redux testi yaptım bugün yüksek ayarlarda valorantta 165 fps metroda yüksekte düşey senkronizasyon kapalı 200 250 fps veriyor cihaz sıcaklık değerleride oyun modunda 70 80 derece aralığında değişiyor turboya alıdğımda 70 75 aralığına düşüyor

Son düzenleme:
Hocam valorant ve metro exodous light redux testi yaptım bugün yüksek ayarlarda valorantta 165 fps metroda yüksekte düşey senkronizasyon kapalı 200 250 fps veriyor cihaz sıcaklık değerleride oyun modunda 70 80 derece aralığında değişiyor turboya alıdğımda 70 75 aralığına düşüyor

Sağolun hocam içimi rahatlattınız valla. Valorant'ı 2K da mı Full HD'de mi oynuyosunuz?

Dostum üzülerek söylüyorum farklı seçeneklere yönel. Bundan birkaç saat önce 2 yıllık monster laptopum proje çizimi esnasında aniden kapandı ve bir daha açılmadı. İnan bana bende başta alırken “neden bukadar önyargılılar” diye yaklaşıyodum ve cevabımı iki yıl sonra aldım ve ne yazık ki 2 yıl sonunda şuan garantim son buldu ve elde var hiç. Bu işin malesef tek mağduru değilim aynı cihazı önerdiğim iki yakın arkadaşımda farklı sorunlardan mağdur oldular. Umarım yardımıcı olabilirim.

Dosya Ekleri

• 6F4B3814-E66C-4157-ADAF-3E2C06852F61.jpeg
    6F4B3814-E66C-4157-ADAF-3E2C06852F61.jpeg
    146,6 KB · Görüntüleme: 95
Dostum üzülerek söylüyorum farklı seçeneklere yönel. Bundan birkaç saat önce 2 yıllık monster laptopum proje çizimi esnasında aniden kapandı ve bir daha açılmadı. İnan bana bende başta alırken “neden bukadar önyargılılar” diye yaklaşıyodum ve cevabımı iki yıl sonra aldım ve ne yazık ki 2 yıl sonunda şuan garantim son buldu ve elde var hiç. Bu işin malesef tek mağduru değilim aynı cihazı önerdiğim iki yakın arkadaşımda farklı sorunlardan mağdur oldular. Umarım yardımıcı olabilirim.

Üzüldüm adınıza. Ama hatanın neden kaynaklandığı da önemli. Garantisi bitmiş olsa da teknik servise yollayabilirsiniz en azından hatanın kaynağını bulup sizden ücretle düzeltmeyi önerebilirler. Hatta eğer hata kendilerinden kaynaklıysa bence yardımcı da olurlar sizinle, çünkü teknik servisi bence müşteri memnuniyetine çok oynayan bir teknik servis, yardımcı olmak için ellerinden geleni yaparlar. Yani demek istediğim hata Monster kaynaklı olmayadabilir, elimizdekiler teknolojik aletler en ufak bir hatamızda, yanlış yaptığımız bir şeyde perte çıkabilir. Sadece bu sebepten Monster alınmaz da diyemeyiz.

Yollarsanız eğer laptop'u burdan bizi bilgilendirirseniz seviniriz. Umarım sorununuz kolayca çözülür.

Üzüldüm adınıza. Ama hatanın neden kaynaklandığı da önemli. Garantisi bitmiş olsa da teknik servise yollayabilirsiniz en azından hatanın kaynağını bulup sizden ücretle düzeltmeyi önerebilirler. Hatta eğer hata kendilerinden kaynaklıysa bence yardımcı da olurlar sizinle, çünkü teknik servisi bence müşteri memnuniyetine çok oynayan bir teknik servis, yardımcı olmak için ellerinden geleni yaparlar. Yani demek istediğim hata Monster kaynaklı olmayadabilir, elimizdekiler teknolojik aletler en ufak bir hatamızda, yanlış yaptığımız bir şeyde perte çıkabilir. Sadece bu sebepten Monster alınmaz da diyemeyiz.

Yollarsanız eğer laptop'u burdan bizi bilgilendirirseniz seviniriz. Umarım sorununuz kolayca çözülür.
Kesinlikle teknik servisinin iyi olduğunu düşümüyorum zaten bundan yana bir problemim yok ancak iki yıllık bir cihaz daha önce yine bir anakart probleminden dolayı servislik oldu ve değişim yapıldı. Ozamanın parası ile yaklaşık 1600 dolar verdiğim bir cihaz beni böyle yarı yolda bırakmamalı. Eğer iki yıllık bir cihaz aldığımı bilseydim ona göre bi fiyat öderdim. Servise yolladıktan sonra son durumu yazarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı