Turkcell mi Vodafone mu?

Arkadaşlar merhaba. Vodafone ve Turkcell'den birine hattımı taşıyacağım. Aktif olarak maalesef ki TT kullanıyorum ve sinir hastası oldum.
Turkcell'de bugüne özel 15GB 1000dk 250SMS 142TL iken, Vodafone'da 20GB 1000dk 250SMS 146TL.
İstanbul Avrupa yakasındayım Bayrampaşa'da oturuyorum. Ekonomik olarak Vodafone daha uygun fakat Turkcell'in çekim gücü Vodafone'dan daha iyi. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

7 yil Turkcell kullandım Vodafone geçtim her şey sinrisiz 344 lira kafam rahat

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-24-18-41-24-010_com.google.android.apps.messaging.jpg
    Screenshot_2023-11-24-18-41-24-010_com.google.android.apps.messaging.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 151
  • Screenshot_2023-11-24-18-41-35-971_com.google.android.apps.messaging.jpg
    Screenshot_2023-11-24-18-41-35-971_com.google.android.apps.messaging.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 170
  • Screenshot_2023-11-24-18-41-45-746_com.vodafone.selfservis.jpg
    Screenshot_2023-11-24-18-41-45-746_com.vodafone.selfservis.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 172
bazi telefonlar 2 sim kartli ,

bir telefonda iki numaran olur benim telefon 3 sim kartliyde vakat ustunde internok yok zaten kulanip atmak icin 25 euro civarinda adaptorla baklarda satilirdi

Objektif olmam gerekirse evimde Vodafone iyiyken KYK yurdunda Turk Telekom iyi. 2 lokasyonda da bir zamanlar Turkcell kullandım ve Turkcell her seferinde rezil hizmet verdi. KYK'da Turkcell kullanan arkadaşlarım Turk Telekom'un yüksek hızlar verdiğini gördükçe şok oluyorlar. Turkcell evet çoğunlukla çeken bir operatör ama her lokasyon bir değil. Her yerde çekecek diye bir kural da yok. Turkcell diyenler biraz hazırcevap diye düşünüyorum. Konu sahibine de ayrıca tavsiyem bölgesinde Vodafone ve Turkcell kullanan kullanıcılardan hız testi rica etsin ve öyle seçimini yapsın. Dümdüz Turkcell süper çekiyor demek biraz hazırcevap oluyor bana kalırsa. Hani bir yerim kanıyor ne yapmalıyım diyen adama yara bandı yapıştır demekle aynı.

Hazır cevaplıkla alakası yok hocam.
Uzun yazı olunca okumamışsınız sanırım.
Yıllarca İstanbul-Kocaeli-İzmir arası gittim geldim diye not bıraktım oraya. Bütün operatörleri kullandım.
Ama evet lokasyona göre daha net anlaşılır.
Genele vurmak gerektiğinde Turkcell'in daha iyi olduğu aşikar.
Turkcell'de 1 kere bile yaşamadığım "sesin gelmiyor alo alo" muhabbetini TT'ye geçtiğimden beri illaki yaşıyorum. Vodafone'da da çok kez yaşamıştım.

Hazır cevaplıkla alakası yok hocam.
Uzun yazı olunca okumamışsınız sanırım.
Yıllarca İstanbul-Kocaeli-İzmir arası gittim geldim diye not bıraktım oraya. Bütün operatörleri kullandım.
Ama evet lokasyona göre daha net anlaşılır.
Genele vurmak gerektiğinde Turkcell'in daha iyi olduğu aşikar.
Turkcell'de 1 kere bile yaşamadığım "sesin gelmiyor alo alo" muhabbetini TT'ye geçtiğimden beri illaki yaşıyorum. Vodafone'da da çok kez yaşamıştım.
Zaten hocam genele vurulduğunda Turkcell'in iyi olduğunu söylemiştim ama yine de çok da kesin konuşmamak gerekebiliyor bunu diyordum. Yazınızı okudum ama genelde operatör önerilerinde hep Turkcell öneriliyor anında. Diğerlerinin yüzüne bakılmıyor. Ben de kısaca demek istiyorum ki cart diye Turkcell demek yerine o bölgede Vodafone kullanan diğer kullanıcılara sorarak daha kesin bilgi alınabilir.

Zaten hocam genele vurulduğunda Turkcell'in iyi olduğunu söylemiştim ama yine de çok da kesin konuşmamak gerekebiliyor bunu diyordum. Yazınızı okudum ama genelde operatör önerilerinde hep Turkcell öneriliyor anında. Diğerlerinin yüzüne bakılmıyor. Ben de kısaca demek istiyorum ki cart diye Turkcell demek yerine o bölgede Vodafone kullanan diğer kullanıcılara sorarak daha kesin bilgi alınabilir.

Kesinlikle dediğiniz doğru.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı