Vodafone mu Turkcell mi?

2018'den beri Vodafone kullanıyordum İstanbul'da çekmeme konusunda bir şikayetim olmadı. En son fiyatları çok yükseldiği için 2025 yılbaşına yakın Turkcell'in kampanyalı tarifelerinden birine geçtim. İstanbul içinde gene aynı kalite bir fark yok fakat Mersin'de nasıl olur bilemiyorum.

Netgsm de Türk Telekom alt yapısını kullanıyor. Hangisini tercih edelim? Boykot diye operatörsüz kalmaya gerek var mı?
Dostum bu konuda haklısın ama bir depremde bile bu 3 operatör salisesinde çöküyor ben deprem sonrası yakınlarımla konuşmak için para ödüyorum ama konuşamıyoruz.

@Fakir Nasus Başka bir seçeneğimiz var mı bu 4 operatör dışında? BİMCELL diyeceksin oda Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Siyasete girmek istemiyorum ama bizi bu hale getirenler belli ve bunun altyapısı onlar yüzünden kurulmadı.

2018'den beri Vodafone kullanıyordum İstanbul'da çekmeme konusunda bir şikayetim olmadı. En son fiyatları çok yükseldiği için 2025 yılbaşına yakın Turkcell'in kampanyalı tarifelerinden birine geçtim. İstanbul içinde gene aynı kalite bir fark yok fakat Mersin'de nasıl olur bilemiyorum.

Artık deneyimleyip göreceğiz hocam.

@Fakir Nasus Başka bir seçeneğimiz var mı bu 4 operatör dışında? BİMCELL diyeceksin oda Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Siyasete girmek istemiyorum ama bizi bu hale getirenler belli ve bunun altyapısı onlar yüzünden kurulmadı.
Ben türk telekom kullanıyorum iyi güzel ama bir sallantıda bütün hepsi çöküyor Paketler %10 zam gelmiş, kazandıkları paraylada altyapılarını sağlamlaştırırlarsa ben hiçbirşey diyemem.

Merhaba, Turkcell'in bu yüksek fiyatları artık can sıkmaya başladı bir tık. Faturasız kullanıyorum ve paketimin genellikle sadece interneti çok gidiyor dakika az mesajda neredeyse hiç gitmiyor desem yeridir. Paket de 20GB internetim var 500₺ ödüyorum. Çalıştığım için sabahtan akşama kadar internetim açık ve açıkçası 20GB da zar zor yetiyor. Baktığım zaman mantıklı olarak Vodafone da 40GB internet 500₺ 20+20 şeklinde ve yanlış anlamadıysam da WhatsApp sınırsız. Genellikle hep şehir merkezindeyim zaten piknik yapmak için dağa çıktığımız zaman da çok az veya hiç çekmiyor. Sizce Vodafone geçeyim mi yoksa sizin önereceğiniz bu tarz F/P paketler var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler diyorum.
Düzeltme: Mersin'de yaşıyorum.

Eki Görüntüle 2569785

Vodafone kullanıyorum şakasız söylüyorum dün merkezin göbeğinde internet 1 diş çekiyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı