Objektif olmam gerekirse evimde Vodafone iyiyken KYK yurdunda Turk Telekom iyi. 2 lokasyonda da bir zamanlar Turkcell kullandım ve Turkcell her seferinde rezil hizmet verdi. KYK'da Turkcell kullanan arkadaşlarım Turk Telekom'un yüksek hızlar verdiğini gördükçe şok oluyorlar. Turkcell evet çoğunlukla çeken bir operatör ama her lokasyon bir değil. Her yerde çekecek diye bir kural da yok. Turkcell diyenler biraz hazırcevap diye düşünüyorum. Konu sahibine de ayrıca tavsiyem bölgesinde Vodafone ve Turkcell kullanan kullanıcılardan hız testi rica etsin ve öyle seçimini yapsın. Dümdüz Turkcell süper çekiyor demek biraz hazırcevap oluyor bana kalırsa. Hani bir yerim kanıyor ne yapmalıyım diyen adama yara bandı yapıştır demekle aynı.Saygısızca bir yorum olduğunu düşünüyorum.
Ben 3 operatörü de kullandım. İstanbul Esenyurt bölgesinde özellikle en iyi Vodafone çekiyor.
Uzun yola da çok fazla gittim Türk Telekom ve Turkcell şehir dışı tarla gibi bölgelerde servis yok derken Vodafone %90 çekiyordu.
Ayrıca yıllarca superbox kullandım karantina zamanı 1mbps'in de altını gördüğümü hatırlıyorum Turkcell'in 4.5G servisini kullanıyor bilginize.
İnternet konusunda gram bilgisi olmayan sırf mahallesinde Turkcell çekiyor diye Turkcell çok iyi diyen insanlara gülüyorum gerçekten. Turkcell'in 4.5G veya 3G hizmeti o kadar iyi olsaydı Superbox hizmetine limitlendirme yapmazdı.
Bkz: Turkcell Superbox Şikayetleri - Şikayetvar
Aslında Türkiye'deki hiçbir operatör ben "gerçekten iyi" olduğunu sanmıyorum. Örneğin hala 2023 yılında normal telefon paketlerinde Internet kotamız var. En son Vodafone'un kotasız bir paketi vardı, onda da hızı 5Mbps'e kısıtlamışlarTurkcell'in 4.5G veya 3G hizmeti o kadar iyi olsaydı Superbox hizmetine limitlendirme yapmazdı.
bizim okulda hiçbir operatör çekmiyor sadece turkcell çekiyor, kesinlikle turkcell alKim diyor Turkcell'in çekim gücünün daha iyi olduğunu?
Kesinlikle Vodafone hocam. Tüm operatörleri kullandım en iyi çeken Vodafone.
Kim diyor Turkcell'in çekim gücünün daha iyi olduğunu?
Kesinlikle Vodafone hocam. Tüm operatörleri kullandım en iyi çeken Vodafone.
Net Turkcell. Vodafone'de internet çok yavaş.Arkadaşlar merhaba. Vodafone ve Turkcell'den birine hattımı taşıyacağım. Aktif olarak maalesef ki TT kullanıyorum ve sinir hastası oldum.
Turkcell'de bugüne özel 15GB 1000dk 250SMS 142TL iken, Vodafone'da 20GB 1000dk 250SMS 146TL.
İstanbul Avrupa yakasındayım Bayrampaşa'da oturuyorum. Ekonomik olarak Vodafone daha uygun fakat Turkcell'in çekim gücü Vodafone'dan daha iyi. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Turkcell'den Vodafone'a geçtim, hayatım karardı. Hiçbir yerde de mi çekmezsin be bilader!Arkadaşlar merhaba. Vodafone ve Turkcell'den birine hattımı taşıyacağım. Aktif olarak maalesef ki TT kullanıyorum ve sinir hastası oldum.
Turkcell'de bugüne özel 15GB 1000dk 250SMS 142TL iken, Vodafone'da 20GB 1000dk 250SMS 146TL.
İstanbul Avrupa yakasındayım Bayrampaşa'da oturuyorum. Ekonomik olarak Vodafone daha uygun fakat Turkcell'in çekim gücü Vodafone'dan daha iyi. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.