Turkcell mi Vodafone mu?

Kim diyor Turkcell'in çekim gücünün daha iyi olduğunu?
Kesinlikle Vodafone hocam. Tüm operatörleri kullandım en iyi çeken Vodafone.
Geçmiş tecrübelerimden sebep vodafone daha az çekiyor diye düşünüyordum.Çoğu kişinin ve çevremdekilerin de düşünceleriyle beraber turkcelli seçtim arkadaşlar.

Kim diyor Turkcell'in çekim gücünün daha iyi olduğunu?
Kesinlikle Vodafone hocam. Tüm operatörleri kullandım en iyi çeken Vodafone.

Konuma göre değişir o dağın tepesinde çeken TT antalyanın ortasındaki okulda çekmiyor. Ayrıca en hızlı internet Turkcell'de.

Saygısızca bir yorum olduğunu düşünüyorum.

Ben 3 operatörü de kullandım. İstanbul Esenyurt bölgesinde özellikle en iyi Vodafone çekiyor.
Uzun yola da çok fazla gittim Türk Telekom ve Turkcell şehir dışı tarla gibi bölgelerde servis yok derken Vodafone %90 çekiyordu.
Ayrıca yıllarca superbox kullandım karantina zamanı 1mbps'in de altını gördüğümü hatırlıyorum Turkcell'in 4.5G servisini kullanıyor bilginize.

Bende yanlış bilgilendirme yaptığınızı düşünüyorum.
Yıllarca İstanbul-Kocaeli-İzmir arası gittim geldim. Bir kaç gün değil yıllarca. Turkcell tartışmasız en iyisi.
Kardeşim 2 sene önce annemle kendi telefonunu Vodafone'a taşıdı. Annem kemoterapi görürken hastanede telefonu çekmiyordu ulaşamıyorduk dışarda beklerken. Turkcell kullanırken çekiyordu oysaki. Hadi diyelim ücra yer. Kardeşim Beşiktaş civarında Vodafone'un iyi çektiğini göstermek için hız testi yaptı 60-70 mbps civarı bir hız ss'i attı. Aynı yerde ben Turkcell'le 150 mbps çektim.
Turkcell'in eski müşterisini umursamaması ve aynı tarifeyi başkasına ayrı bana ayrı kullandırması sonucu Türk Telekom'a geçtim. TT İstanbul'da kendini geliştirmiş son zamanlarda fakat İzmit'in göbeğinde 1-2 mbps hız verdi. Şaştım kaldım. Vodafone yerinde saymaya devam ediyor. Kardeşim taahhütü bittiği gibi pahalı da olsa Turkcell'e geri döndü..

Yıllarca İstanbul-Kocaeli-İzmir arası gittim geldim. Bir kaç gün değil yıllarca. Turkcell tartışmasız en iyisi.
Kardeşim 2 sene önce annemle kendi telefonunu Vodafone'a taşıdı. Annem kemoterapi görürken hastanede telefonu çekmiyordu ulaşamıyorduk dışarda beklerken. Turkcell kullanırken çekiyordu oysaki. Hadi diyelim ücra yer. Kardeşim Beşiktaş civarında Vodafone'un iyi çektiğini göstermek için hız testi yaptı 60-70 mbps civarı bir hız ss'i attı. Aynı yerde ben Turkcell'le 150 mbps çektim.
Turkcell'in eski müşterisini umursamaması ve aynı tarifeyi başkasına ayrı bana ayrı kullandırması sonucu Türk Telekom'a geçtim. TT İstanbul'da kendini geliştirmiş son zamanlarda fakat İzmit'in göbeğinde 1-2 mbps hız verdi. Şaştım kaldım. Vodafone yerinde saymaya devam ediyor. Kardeşim taahhütü bittiği gibi pahalı da olsa Turkcell'e geri döndü..
Size diyorum ki Superbox kullandım 2 seneden fazla 1MBPS'in bile altını gördüm Turkcell hiç bir çözüm sağlamadı yıllarca. Telefon da kullandım çekmiyordu. Veri merkezi hizmetini kullandım stabil hizmet alamadım. Hala Turkcell daha iyi diyorsunuz.
Size diyorum ki Turkcell 4.5G'de bu kadar yüksek bir performans verebiliyorsa Superbox müşterileri neden 40000 şikayet oluşturmuş birebir aynı hizmet?

Saygısızca bir yorum olduğunu düşünüyorum.

Ben 3 operatörü de kullandım. İstanbul Esenyurt bölgesinde özellikle en iyi Vodafone çekiyor.
Uzun yola da çok fazla gittim Türk Telekom ve Turkcell şehir dışı tarla gibi bölgelerde servis yok derken Vodafone %90 çekiyordu.
Ayrıca yıllarca superbox kullandım karantina zamanı 1mbps'in de altını gördüğümü hatırlıyorum Turkcell'in 4.5G servisini kullanıyor bilginize.
İnternet konusunda gram bilgisi olmayan sırf mahallesinde Turkcell çekiyor diye Turkcell çok iyi diyen insanlara gülüyorum gerçekten. Turkcell'in 4.5G veya 3G hizmeti o kadar iyi olsaydı Superbox hizmetine limitlendirme yapmazdı.
Bkz: Turkcell Superbox Şikayetleri - Şikayetvar
Şikayetvar gibi daha telefon kullanmasını bilmeyen insanların şikayet ettiği bir web sitesini kaynak olarak kullanmanız komik olmuş. Evet Superbox çok dandik, bunda haklısınız ancak tarla gibi bölgelerde vodafone hiç çektiğini görmedim. Turkcell gayet iyi çekerken Vodafone çok yavaş çalışıyordu.

Arkadaşlar merhaba. Vodafone ve Turkcell'den birine hattımı taşıyacağım. Aktif olarak maalesef ki TT kullanıyorum ve sinir hastası oldum.
Turkcell'de bugüne özel 15GB 1000dk 250SMS 142TL iken, Vodafone'da 20GB 1000dk 250SMS 146TL.
İstanbul Avrupa yakasındayım Bayrampaşa'da oturuyorum. Ekonomik olarak Vodafone daha uygun fakat Turkcell'in çekim gücü Vodafone'dan daha iyi. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Vodofone'a geçerek hayatinin en büyük pişmanlığını yaşarsın. Pahalıda olsa kesinlikle Turkcell.

Size diyorum ki Superbox kullandım 2 seneden fazla 1MBPS'in bile altını gördüm Turkcell hiç bir çözüm sağlamadı yıllarca. Telefon da kullandım çekmiyordu. Veri merkezi hizmetini kullandım stabil hizmet alamadım. Hala Turkcell daha iyi diyorsunuz.
Size diyorum ki Turkcell 4.5G'de bu kadar yüksek bir performans verebiliyorsa Superbox müşterileri neden 40000 şikayet oluşturmuş birebir aynı hizmet?

Eee Şikayetvar üzerinde tarihin en başarılı şirketini koy ona da 1000 şikayet gelir.
Benim de arkadaşım kullanıyor Maltepe'de 120 Mbps çekiyor. Sen baz istasyonu olmayan yerde 1 Mbps çekiyorsun diye senin evinin lokasyonu kötü diye Superbox mu kötü oluyor?
Ayrıca Superbox hizmetini öven olmadı burada. Soranda!
Superbox başka şebeke hizmeti başka.

Superbox sınırlandırılmış bir internet ve telefon internetinden çok altyapısı olmayan ya da fazladan bağlantı isteyenler için verilen bir hizmet. GB sınırı olan paketlerde gayet 100-150 Mbps hız çekiyorlar interneti çektiği baz istasyonu izin verdiği ölçüde. Fiber/vdsl bağlantı kalitesi bekleyemezsin değil mi?
Yani işin özü sözü Superbox ile Turkcell şebekesini bağdaştırman aşırı komik olmuş.
Biri sınırlandırılmış internet diğeri şebeke.
Arkadaş superbox mu almalıyım redbox mu dememiş.
Turkcell mi Vodafone mu demiş.

Bende bir önceki postumda tane tane Turkcell-Vodafone farkını anlatmışım.

Bknz;

Son düzenleme:
Bölge bölge değişiyor mesela benim evde Turkcell daha iyi çekiyor işte vodefona biraz daha iyi ama ben Turkcell kullanıyorum memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı