Vodafone mu Turkcell mi?

Bölgeden bölgeye bile değişmez Vodafone çekim konusunda çağ dışı. Kadıköy'de kaldırımda çekip kafenin içine oturunca çekmiyordu. Maltepe'de inceleme yapıp sorun yok dediler müşteri hizmetleri ile konuşurken defalarca telefon kapandı. Turkcell ve Türk Telekom arasında bölgeye göre biri diğerinden iyi olma durumu bar ancak Vodafone asla. Ben sadece dedemi geçirdim oda adam 90 yaşında merkezde oturuyor.

Yanıtınız için teşekkür ederim öncelikle haritada baktığım zaman bölge bölge değişiklik gösteriyor. Peki gerçekten Vodafone şehir merkezinde Turkcell'e göre çok mu vasat durumda. Mersin'de yaşıyorum.

Evet, Vodafone gerçekten şehir merkezinde rezil durumda, Türk Telekom ondan biraz daha iyi ama aynı şeyin laciverti.

Bölgeden bölgeye bile değişmez Vodafone çekim konusunda çağ dışı. Kadıköy'de kaldırımda çekip kafenin içine oturunca çekmiyordu. Maltepe'de inceleme yapıp sorun yok dediler müşteri hizmetleri ile konuşurken defalarca telefon kapandı. Turkcell ve Türk Telekom arasında bölgeye göre biri diğerinden iyi olma durumu bar ancak Vodafone asla. Ben sadece dedemi geçirdim oda adam 90 yaşında.

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Mersin'de yaşıyorum bende telefon sahibi olduğum günden bu güne kadar hep Turkcell kullandım çekim konusunda şehir merkezinde hiçbir problem yaşamdım. Ama bu paket içerik farkı beni çok düşündürüyor.

Bölgeden bölgeye bile değişmez Vodafone çekim konusunda çağ dışı. Kadıköy'de kaldırımda çekip kafenin içine oturunca çekmiyordu. Maltepe'de inceleme yapıp sorun yok dediler müşteri hizmetleri ile konuşurken defalarca telefon kapandı. Turkcell ve Türk Telekom arasında bölgeye göre biri diğerinden iyi olma durumu bar ancak Vodafone asla. Ben sadece dedemi geçirdim oda adam 90 yaşında merkezde oturuyor.

Bölgeden bölgeye değişir. Örneğin Ankara'da a bölgesinde Turkcell çeker Vodafone çekmez b bölgesinde Turkcell çekmez Vodafone çeker. Bunları deneyimledim ve biliyorum.

Bir ben Vodafone memnunum galiba?

Hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba.

Bölgeden bölgeye değişir. Örneğin Ankara'da a bölgesinde Turkcell çeker Vodafone çekmez b bölgesinde Turkcell çekmez Vodafone çeker. Bunları deneyimledim ve biliyorum.

Anladım hocam teşekkür ederim. Artık bir tane bayi ile konuşup bakacağım ya fiyata göre içerkler çok değişiyor o yüzden çok düşündürüyor.

Hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba.

Anladım hocam teşekkür ederim. Artık bir tane bayi ile konuşup bakacağım ya fiyata göre içerkler çok değişiyor o yüzden çok düşündürüyor.

Genel olarak Turkcell digerlerine gore daha iyi cekim kalitesi sunuyor, Turkcell alıp rahatına bak.

3 Tane operatörde çöpün tekleri anca paramızı yesinler.

Netgsm de Türk Telekom alt yapısını kullanıyor. Hangisini tercih edelim? Boykot diye operatörsüz kalmaya gerek var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı