Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bana yardımcı olabilecek varmı? Son 10 gün içerisinde 200 mbs aldığım hız 30 50 arası olarak değişti. Türkcell baz istasyonunda yoğunluk vardır diyor ama gece saat 3 4'de bile en fazla 80 90 oluyor.

Bridge mod mevcut mu acaba yazılım içinde ?
Aynısını ben de merak ediyorum? Veya bu özelliği Superonline'dan açtırmayı becerebilen var mı?
şu linkteki Huawei B618 Firmware Archives – 4G LTE Mall firmware versiyonlarını deneyebilecek biri var mı? Ben bozarım diye denemedim. Özellikle modifiye edilmiş olanı ilgi çekici duruyor.
Eğer birisi bu yazılımları yüklediğimde Bridge Mode özelliğinin geleceğini konfirme edebilirse ben yüklerim.

Bunların daha da üst sürümü çıktı bulabilirseniz onu yükleyiniz. Benim superbox da en son sürümü vardı ama eski sürümünü yükledim kazayla geri dönemiyorum maalesef.
192'yi yükleyince otomatik 197'ye güncelliyor.

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bana yardımcı olabilecek varmı? Son 10 gün içerisinde 200 mbs aldığım hız 30 50 arası olarak değişti. Türkcell baz istasyonunda yoğunluk vardır diyor ama gece saat 3 4'de bile en fazla 80 90 oluyor.

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum 2-3 ay öncesine kadar 250 mbit alıyorken şimdi 50 mbiti zor görüyorum. Geceleri de deniyorum sonuç pek değişmiyor.

Bununla ilgili test sonuçlarımı ve daha önceden yaptığım hız testlerimi turkcelle mail yoluyla gönderdim. beklemedeyim. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum 2-3 ay öncesine kadar 250 mbit alıyorken şimdi 50 mbiti zor görüyorum. Geceleri de deniyorum sonuç pek değişmiyor.

Bununla ilgili test sonuçlarımı ve daha önceden yaptığım hız testlerimi turkcelle mail yoluyla gönderdim. beklemedeyim. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?
Bulamadım kardeşim. 3 ay sonra taahüt bitecek yenilemeyi düşünmüyorum.

Superbox modemi alıp kendi sim kartımı takıp IPTV yayınlarını donmadan izleyebilir miyim ?
Son güncellemeler ile çekim gücünde nasıl bir değişiklik oldu ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı