Turkcell Superbox ile indirme hızı artar mı?

TwoTwo

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, evimde sürekli Türk Telekom'da kesinti var. Ve bu sebeble Superbox almak istiyorum. Normalde ev internetim Türk Telekom'da 5.5MB indirme hızım var sizce 1200 try bütçe ile daha hızlı bir indirme hızı alabilir miyim?

Superbox'ın belli kotası var alırsın almasına da kendine göre paket bakman lazım hocam.

Merhaba, evimde sürekli Türk Telekom'da kesinti var. Ve bu sebeble Superbox almak istiyorum. Normalde ev internetim Türk Telekom'da 5.5MB indirme hızım var sizce 1200 try bütçe ile daha hızlı bir indirme hızı alabilir miyim?
Evin konumuna göre değişir. TCell hat varsa arkadaşınızda , bir deneyin.

Superbox'ın belli kotası var alırsın almasına da kendine göre paket bakman lazım hocam.

Evet bende öyle yapacağım abi şöyle çünkü Türk Telekom'da alt yapısı yok evin.

En yüksek paket tahmini kaç MB indirme yapar abi.

Evet bende öyle yapacağım abi şöyle çünkü Türk Telekom'da alt yapısı yok evin.

En yüksek paket tahmini kaç MB indirme yapar abi.

Sitesinden bakmak lazım ve evin konumuda önemli.

Max 375MB çıkıyormuş hocam.

1200TL'ye 200GB kotası varmış hocam bu da nereden baksan Full HD(1saat baz alırsak)ortlama 50-60tane izlemeye denk geliyor yani bence sana yetmez.

Son düzenleme:
Sitesinden bakmak lazım ve evin konumuda önemli.

Max 375MB çıkıyormuş hocam.

1200TL'ye 200GB kotası varmış hocam bu da nereden baksan Full HD(1saat baz alırsak)ortlama 50-60tane izlemeye denk geliyor yani bence sana yetmez.

Çok az cidden daha iyi paketler yok mu abi örnek 400GB vs ne kadar nereden bakabiliyorsun?

Örnek indirme hızı 20 MB vs nasıl çözebilirim bunu Superbox ile yapabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı