Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 2600
B450M S2H V2
Apacer 8GB 3000MHz
XFX RX 570 4GB
Corsair Spec Delta RGB
Corsair VS550 (Beyaz etiketli)
- Meslek
- Öğrenci
Yıllar önce TurkNet kullanıyordum. Son günlerde olan TurkNet veri sızıntısına üzülsem de kendi bilgilerimin veri tabanlarından silindiğini düşünerek rahatlıyordum. Bugün gelen Mail'de yazana göre TurkNet veri tabanından hâlâ benim verilerimi silmemiş. Mailin devamı da var ama atmıyorum. Kısaca tüm müşterilere atılan özür maili bana da atılmış.
Bunları görünce kan beynime sıçradı. Ben TurkNet'i iptal ettireli 3 sene oluyor. Adamlar hâlş benim mail adresim gibi verileri tutuyorlarmış. E bunu tutuyorlarsa kimlik seri no gibi bilgilerimi de tutuyorlardır. Ve eğer gerçekten öyle ise bu yapılam terbiyesizlik, ahlaksızlık boyutunu da aşarak veri kaçırmaya girer. Durum düşündüğüm gibi mi? Sizde durumlar nasıl? Rica etsem bilgi verir misiniz çok gerildim.
Sosyaldeki ISS değiştirme Post'um için tıklayıp gidebilirsiniz:
Bunları görünce kan beynime sıçradı. Ben TurkNet'i iptal ettireli 3 sene oluyor. Adamlar hâlş benim mail adresim gibi verileri tutuyorlarmış. E bunu tutuyorlarsa kimlik seri no gibi bilgilerimi de tutuyorlardır. Ve eğer gerçekten öyle ise bu yapılam terbiyesizlik, ahlaksızlık boyutunu da aşarak veri kaçırmaya girer. Durum düşündüğüm gibi mi? Sizde durumlar nasıl? Rica etsem bilgi verir misiniz çok gerildim.
Sosyaldeki ISS değiştirme Post'um için tıklayıp gidebilirsiniz:
Bugün itibarıyla Kablonet'e geçişimi başlattım. Ekiplerin gelip kurulum yapmasını bekleyeceğim. Superonline'dan TurkNet'e geçerken bana TurkNet yetkilileri hiçbir şey yapmama gerek olmadığını, TurkNet'in belge göndererek Superonline'ı iptal edeceğini söylediler. Dediklerini de yaptılar ve hiç internetsiz kalmadım. Ancak Kablonet'e geçerken telefondaki yetkili eski internetimi (TurkNet) kendim iptal etmem gerektiğini ve eski ISS'imi arayarak bilgi almam gerektiğini söyledi. TurkNet fatura kesim tarihim her ayın 12'si. Ben TurkNet'i en hızlı (e-Devlet vb. kullanarak) nasıl iptal ederim ve ne zaman iptali başlatmalıyım?