TurkNet GigaFiber aktivasyon yapılmıyor

Comnet kullanıyorum ping ve hız olarak çok iyi ama müşteri hizmetleri kötü. Müşteri hizmetleriyle ters düşerseniz direk iptal ediyorlar.
Comnet ve benzeri bir çok alternatif var. Herhangi birini seçeceğim. Ama bu detayı vermeniz çok iyi oldu teşekkür ederim. Türk Telekomda olabilir. Buradaki saha da çalışan tüm ekibin neredeyse tamamı samimi arkadaşlarım. Bir sorun olduğunda hemen gelip çözüyorlar.
 
Comnet ve benzeri birçok alternatif var. Herhangi birini seçeceğim. Ama bu detayı vermeniz çok iyi oldu teşekkür ederim. Türk Telekom'da olabilir. Buradaki saha da çalışan tüm ekibin neredeyse tamamı samimi arkadaşlarım. Bir sorun olduğunda hemen gelip çözüyorlar.

İnternet sizin için bayağı önemli galiba hocam öyle anladım Türk Telekom kullanın saha ekiplerini zaten tanıyorum dediniz derdiniz olursa 1 saate halederler kafanız rahat olur.
 
İnternet sizin için bayağı önemli galiba hocam öyle anladım Türk Telekom kullanın saha ekiplerini zaten tanıyorum dediniz derdiniz olursa 1 saate halederler kafanız rahat olur.
Evet öyle yapacağım zaten çok önemli çünkü web yazılım ile uğraşıyorum tüm işim internetle. Koskoca siteleri yedek alıyorum , sunucuya yüklemeler yapıyorum bunlar saniyelik işler hep 1 gün bile internetsiz kalmam benim için zarar.

Arkadaşlar halen gelen giden yok. Yarın akşama kadar çözülmezse başka operatöre geçiş yapacağım. Bölgemdeki benden sonra başvuran Turknetli tanıdıklarım çoktan Gigafiber'e geçiş yaptılar. Ben 3 aydır bekliyorum. Lanet ettim artık. Yarın çözülmezse hemen abonelik iptalini başlatıyorum arkadaşlar zaten şuanki verdikleri hizmeti diğer ISS'ler daha ucuza veriyor 169 TL yeni fatura gelmiş bugün. Şaka gibi herşey ya. Son durum böyle arkadaşlar. Turknet aboneliğimin akıbeti yarın belli olacak.

Merhaba, bu süreçte yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Altyapı çalışmalarıyla ilgili bir gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.
Maalesef Turknet 3 aydır bana sözünü tutmadı. Benden sonra başvuranlar benden önce gigafiber kullanmaya başladı. 4 defa randevu oluşturdunuz 3 defa boş yere beklettiniz sonuncusunda geldiğinizde sinyal yok diyip gittiniz. Sinyal sorununu da defalarca kez telefonda çözdük dediniz ama çözülmedi. 5 dakikalık iş için 3 ay beklettiniz beni. Gigafiberi evime bağlamıyorsunuz , şuanki hızıda farklı operatörler sizden daha ucuza veriyor. Geçen hafta aboneliği iptal edicektim ama 1 hafta daha vermek istedim ve bugün için yukarda belirttiğim gibi sondu. Bende artık farklı bir operatöre geçiş talebinde bulundum. Bana yaşattığınız bu kötü deneyim için teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Ustam konu tekrar açıldı ama bizim buraya da GigaFiber altyapısı geldi sizce TurkNet'e mi yoksa başka sağlayıcıya mı geçmeliyim?
 
Ustam konu tekrar açıldı ama bizim buraya da GigaFiber altyapısı geldi sizce TurkNet'e mi yoksa başka sağlayıcıya mı geçmeliyim?
Dostum yeni müşteri olarak da başvursam bile halen sorunu çözmediler düşünsene yeni bir eve taşınıyosun ve aylarca internetsiz bırakıyorlar seni gelen giden yok teknik destek sıfır sıfır sıfır. Bir arıza oluşsa bittin yani gelip çözmelerini bekleme.
 
Dostum yeni müşteri olarak da başvursam bile halen sorunu çözmediler düşünsene yeni bir eve taşınıyosun ve aylarca internetsiz bırakıyorlar seni gelen giden yok teknik destek sıfır sıfır sıfır. Bir arıza oluşsa bittin yani gelip çözmelerini bekleme.

Teşeekkürler ustam size de geçmiş olsun ama GigaFiber gelecek o yüzden alacağım komşularda da sorun olmadı.
 
Dostum yeni müşteri olarak da başvursam bile halen sorunu çözmediler düşünsene yeni bir eve taşınıyosun ve aylarca internetsiz bırakıyorlar seni gelen giden yok teknik destek sıfır sıfır sıfır. Bir arıza oluşsa bittin yani gelip çözmelerini bekleme.
Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Kontrol ettiğimde 12.10.2022 tarihinde farklı servis sağlayıcıya geçiş yapmanız nedeniyle hizmetiniz iptal edilmiş.
 
Öncelikle merhabalar. Ben yaklaşık 5 yıldır türknet kullanıcısıyım. Yaklaşık 4 ay önce ikametimin bulunduğu binaya gigafiber kutusu geldi. O zamandan beridir ben de türknetle iletişimdeydim. İlk etapta altyapı sorgulamasında fiber hızları göremiyordum. Müşteri temsilcisine sorduğumda gerekli belediye izinleri ve diğer sebepler nedeniyle böyle bir problem olduğunu benim ise sık sık altyapı sorgulaması yapıp fiber hızları gördüğüm an onlarla iletişime geçmem gerektiği söylendi. Yaklaşık 1.5, 2 ayda fiber hızı altyapı sorgulamasında görmeye başladım. Sonrasında fibere geçiş için müşteri temsilcisi ile yeniden görüştüm. Adıma kayıt açıldı. Yaklaşık 1 ay sonra bir ekip kurulum için geleceklerine dair bana bilgilendirme yaptı. Geldiler fakat kutuda sinyal yok diyerek tekrar gittiler. Bunun için kayıt oluşturduklarını ve 1 2 güne tekrar geleceklerini söylediler. Aradan tam 1.5 ay geçti ve geçen salı günü binamızda bir kullanıcıya kurulum gerçekleştirildi ve 15 dakika içinde kullanıma başladı. Ekipteki arkadaşlara kaydımın bulunduğunu söyledim fakat onlar görmediklerini söyleyip işlem yapmadı. Fakat müşteri temsilcisi ile görüştüğümde son 1 ayda 3 defa kaydımın açıldığını söyledi. 2 gün sonra farklı bir ekip başka komşularıma kurulum yaptı ve yine benim kaydımın görünmediğini söyledi. Sağolsunlar adıma ayaküstü kayıt açtılar ve onlar gitmeden merkezden onaylandığı için kurulum yaptılar. Fakat kurulum sonrası 3 gün geçmesine rağmen fiber modemimden internete erişim sağlayamıyorum. Komşularım 15 dakika içinde kullanıma başladılar. Farklı temsilci arkadaşlarla görüştüm destek kayıtları açıldı fakat hala internetim yok. Dsl ışığı yanıp sönüyor sonrasında sabit kalıp tekrar yanıp sönüyor. Ayrıca eski türk telekom altyapısında kullandığım internetim aktif. Eski modemimi gelen ekip sökmüştü 3 gündür internetsizdim bugün en son kurayım modemi dedim ve eski internetimi kullanıyorum. Ve uygulama üstünde paket bilgisi olarak özgür iletişim 100 gözüküyor. Son 4 günde 20 farklı temsilciyle konuştum belki de ama asla soruna çözüm bulamıyorlar. 4 aydır bununla uğraşıyorum ama sonuç hüsran. Umarım sorun yakın zamanda çözülür. @Doğukan Tavlacı beyin yazdıklarını okudukça ben de yaşadıklarımı belirtmek istedim. @500498 , @TurkNet Destek Ayşegül
 
Öncelikle merhaba. Ben yaklaşık 5 yıldır TurkNet kullanıcısıyım. Yaklaşık 4 ay önce ikametimin bulunduğu binaya GigaFiber kutusu geldi. O zamandan beridir ben de TurkNet'le iletişimdeydim. İlk etapta altyapı sorgulamasında fiber hızları göremiyordum. Müşteri temsilcisine sorduğumda gerekli belediye izinleri ve diğer sebepler nedeniyle böyle bir problem olduğunu benim ise sık sık altyapı sorgulaması yapıp fiber hızları gördüğüm an onlarla iletişime geçmem gerektiği söylendi. Yaklaşık 1.5, 2 ayda fiber hızı altyapı sorgulamasında görmeye başladım. Sonrasında fibere geçiş için müşteri temsilcisi ile yeniden görüştüm. Adıma kayıt açıldı. Yaklaşık 1 ay sonra bir ekip kurulum için geleceklerine dair bana bilgilendirme yaptı. Geldiler fakat kutuda sinyal yok diyerek tekrar gittiler. Bunun için kayıt oluşturduklarını ve 1 2 güne tekrar geleceklerini söylediler. Aradan tam 1.5 ay geçti ve geçen salı günü binamızda bir kullanıcıya kurulum gerçekleştirildi ve 15 dakika içinde kullanıma başladı. Ekipteki arkadaşlara kaydımın bulunduğunu söyledim fakat onlar görmediklerini söyleyip işlem yapmadı. Fakat müşteri temsilcisi ile görüştüğümde son 1 ayda 3 defa kaydımın açıldığını söyledi. 2 gün sonra farklı bir ekip başka komşularıma kurulum yaptı ve yine benim kaydımın görünmediğini söyledi. Sağ olsunlar adıma ayaküstü kayıt açtılar ve onlar gitmeden merkezden onaylandığı için kurulum yaptılar. Fakat kurulum sonrası 3 gün geçmesine rağmen fiber modemimden internete erişim sağlayamıyorum. Komşularım 15 dakika içinde kullanıma başladılar. Farklı temsilci arkadaşlarla görüştüm destek kayıtları açıldı fakat hala internetim yok. DSL ışığı yanıp sönüyor sonrasında sabit kalıp tekrar yanıp sönüyor. Ayrıca eski Türk Telekom altyapısında kullandığım internetim aktif. Eski modemimi gelen ekip sökmüştü 3 gündür internetsizdim bugün en son kurayım modemi dedim ve eski internetimi kullanıyorum. Ve uygulama üstünde paket bilgisi olarak özgür iletişim 100 gözüküyor. Son 4 günde 20 farklı temsilciyle konuştum belki de ama asla soruna çözüm bulamıyorlar. 4 aydır bununla uğraşıyorum ama sonuç hüsran. Umarım sorun yakın zamanda çözülür. @Doğukan Tavlacı beyin yazdıklarını okudukça ben de yaşadıklarımı belirtmek istedim. @500498, @TurkNet Destek Ayşegül

Gerçekten de TurkNet müşteri memnuniyeti açısından berbat.
 

Geri
Yukarı