Turknet Kopma ve Ping Sorunu

dgkn.95

Megapat
Yer
İstanbul/Tuzla
Daha fazla  
İnternette kopma yaşıyoruz ayrıca PUBG Mobile oynuyorum aşırı ping artışı oluyor örneğin; 75 iken 500 sonra 900 ms oluyor. Hat değerlerini paylaşıyorum.

Son olarakta Türk Telekom'dan biri geldi baktı çok fazla ek var dedi duvarların içinden kablolar nasıl değiştireceğim onları?
hat değ.png

Son düzenleyen: Moderatör:
SNR değeri sınırda, bazen kopma olması doğaldır. İç tesisatta sıkıntı olduğu bariz zaten. İlk olarak başka bir modem ile dene. Bu tarz düşük SNR değerlerinin arızalı modemlerde olabileceğini daha önce gördük. Daha sonra cihazını kontrol et, cihazında bir problem olabilir. Kablosuz ağ kullanıyorken pinge yorum yapmak çok sağlıksız olur. Son olarak tesisat yenileyemeyeceksen hız düşürmesi talep et arıza kaydından.

Bugün birşey farkettim. Wi-Fi salonda orda oyunda sıkıntı olmuyor ama odamda ping artıyor. Odam modeme 8 metre uzaklıkta bugün salonda denedim yani 3 metre mesafeden sorunsuz oynadım. Şikayet ettim Türkneti ayrıca talepte bulundum hız düşürmeleri için beklemedeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sorunu halen çözemedim modeme uzakken ping (ms) yüksek oluyor yakınken düşük. Sorunu sinyal güçlendirici ile çözer miyim yoksa yeni modem mi gerekir ? Türknet’te sağolsun müşterileriyle telefonda konuşmuyor bile yani canlı canlı konuşamıyorum kimseyle bağlanma seçeneği yok saçmalık sürekli destek kaydı oluşturuyorlar çözüm olarakta test ettik sorun yok falan diyorlar bu daha saçma neymiş efendim benim bilgisayarımda sorun varmış evde 2 tane laptop var 4 telefon var herkesin mi sorunlu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı