TurkNet mi, Netspeed mi?

Yeni bir internet alacağım. Bana Netspeed önerildi. Netspeed'de 83 Mbps, TurkNet ise 70 Mbps alıyorum. Şu an kullandığım internet Türk Telekom ve çok sıkıntı çıkartıyor. Ping çok sıkıntılı. Benim istediğim ping çıkmaması ve hızlı olması. Hangisi daha iyi?
Eger gigafiberiniz varsa turknet gecin yoksa netspeed gecin. Cunku gigafiber yoksa turknetin mantigi kalmiyor. Netspeed kullaniyorum ve kesinlikle tavsiye ederim hocam. Hem uygun hem musteri hizmetleri ve internet hizmetleri kaliteli.
Deneyimlerimi su konuda paylasmistim eger sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Eger GigaFiber'iniz varsa TurkNet gecin yoksa Netspeed gecin. Cunku GigaFiber yoksa TurkNet'in mantigi kalmiyor. Netspeed kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim hocam. Hem uygun hem musteri hizmetleri ve internet hizmetleri kaliteli.
Deneyimlerimi su konuda paylasmistim eger sorunuz varsa cevaplayabilirim.

GigaFiber ne demek anlamıyorumda. Ve bir şey sormak istiyorum mesela arkadan biri oyun falan indirse başka biri oyun oynasa ping sorunu yaşanır mı?

GigaFiber ne demek anlamıyorumda. Ve bir şey sormak istiyorum mesela arkadan biri oyun falan indirse başka biri oyun oynasa ping sorunu yaşanır mı?

Eger Fiber baglantin yoksa, evet. Altyapisal olarak A/VDSL baglantilarda ayni anda kullanim yapildigi taktirde kalite/hiz dususu yasarsin. Eger Fiber ise (ve kullanilan cihaz, telefon, modem vb. gibi elementlerde sikinti yok ise) bu sikintiyi yasamazsin.

Eger fiber baglantin yoksa, evet. Altyapisal olarak a/vdsl baglantilarda ayni anda kullanim yapildigi taktirde kalite/hiz dususu yasarsin. Eger fiber ise (ve kullanilan cihaz, telefon, modem vb. gibi elementlerde sıkıntı yok ise) bu sikintiyi yasamazsin.

Benimki
Bu mesela Netspeed alsam VDSL kullanabilir miyim?

Gigafiber turknetin kendi altyapisi fazla yerde bulunmuyor. Indirme esnasinda ping olmamasi icoon fiber baglantisi olmali.
Benimki
Bu mesela Netspeed alsam VDSL kullanabilir miyim?
Evet modem vdsl destekliyor kullanabilirsin.
Kullanabilirsin fakat genellikle ISS'ler ucretsiz (veya aylik bir ucret karsiliginda) modem veriyor. Gerek olmayabilir.
ISS ler ucretsiz modemi fiberde veriyor sadece. Diger turlu ucret aliyorlar.

GigaFiber TurkNet'in kendi altyapisi fazla yerde bulunmuyor. Indirme esnasinda ping olmamasi icoon fiber baglantisi olmali.

Evet modem VDSL destekliyor kullanabilirsin.

ISS'ler ücretsiz modemi fiberde veriyor sadece. Diger turlu ucret aliyorlar.

Yani ben şimdiki modeme Netspeed fiber bağlayabilirim değil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220530-003352_Chrome.jpg
    Screenshot_20220530-003352_Chrome.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 39

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı