TurkNet önerir misiniz?

Tnuviel

Decapat
Yer
Tokat
Daha fazla  
Meslek
Sanal Market Yönetimi
Eve internet bağlatmayı düşünüyorum ve biraz inceleme yapayım dedim. Ama bütün servis sağlayıcılardan da şikayetçi olunduğunu gördüm. Altyapı sorgulatınca 80Mbps destekliyor görünüyor. Düzgün stabil bir bağlantı olsun istiyorum ve önerilere açığım.

Eve internet bağlatmayı düşünüyorum ve biraz inceleme yapayım dedim. Ama bütün servis sağlayıcılardan da şikayetçi olunduğunu gördüm. Altyapı sorgulatınca 80Mbps destekliyor görünüyor. Düzgün stabil bir bağlantı olsun istiyorum ve önerilere açığım.
Altyapında hangi internet sağlayıcısı varsa ilk başta onlara bakmanda fayda var. Şahsen TürkNet kullanan biri olarak iyi bir sağlayıcı olduğunu düşünüyorum. Yavaşlama sorunum yok. Tavsiye ederim dostum. 100Mbps internetten 95Mbps olarak alıyorum.

VDSL bağlantıda Millenicom tercih edebilirsiniz. Fiber ise TurkNet'ten şaşmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı