Turknet Önerir misiniz?

Hasan005152hsnta

Hectopat
Katılım
20 Nisan 2017
Mesajlar
173
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dedigim gibi onerir misiniz ? Sitede sorgulattim. 35 Mbps sinirsiz AKN çıktı. Dedikleri hızı tam olarak alabiliyor musunuz ? Hazır AKN de kalkmisken Turknet bağlatmak istiyorum. Cevaplayanlara teşekkürler.
 
Yazlıktaki aileme TurkNet aldım çok beğendiler hem taahhütsüz olması hem teknik desteklerinin hızlıca cevap vermesi açısından beğendim ve öneririm.
 
Bence değer bütçeniz nedir internet de önerelim?

Hızı da gayet iyi alabiliyorsunuz kolay kolay oynama yapmaz.
Butcem max 80 TL.

Eğer sıfırdan bağlatacaksanız teknik ekip gelip bağlamıyor. Yani aşağıdaki ankastre kutusundaki kablolar bağlı değilse kendiniz yaptırmanız gerek. Arkadaşımın başına geldi. Ama benim gibi Türk Telekom'dan falan geçecekseniz hiç durmadan geçin.

Sıfırdan baglatacagim. Fakat ankastreden kablolar çekili değil herhalde dediginiz gibi. Bu konu hakkında ne yapacağım o zaman. Farklı forumlarda okumuştum türk telekom'dan adam gelip bağladı diye. Ne dersiniz ?

Şuan ben de Türknet kullanıcısıyım. Gayet memnunum, bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tek sıkıntısı modem, onu da kendiniz alıyorsunuz zaten.

Modem bir yıl önceki TTNET aboneligimden kalan modem. 300 mbps vdsl yazıyor üstünde herhalde sıkıntı yaratmaz. Bilgisi olan yazabilir mi acaba ?

Altyapınız iyi ise sorun yaşamazsınız. Hız olarak ben hız testinde 32-34 Mb/s arası alıyorum. Ama indirme yaparken tam hızı veriyor.

Altyapım 100 mbps destekliyor. Fakat turknet 35 veriyor. Akn olmaması çok güzel. TTNET'de 50 mbps 50 GB akn'ye 75 TL verecegime bunu alırım. Hem 35 mbps hem aknsiz. Hemde 60 TL :D.

Turknet şuan iyi gibi. Bağlatabilirsiniz. Sorun çıkacağını sanmıyorum. İşini iyi yapan firmalardan biri.

Tek posttan çok cevap yazdım. Okuyanlara teşekkürler. Peki bu ilk evrak aşamasında falan uzun sürüyor diyorlar bilginiz var mi ? Ayrıca odememi (faturamı) kredi kartsizda gerçekleştirebilir miyim ? Bu konu hakkında da bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı