Turknet VDSL Port sorunu

Yer
Amasya
Daha fazla  
24 Mbps Turkcell VDSL kullanıyorum. Kampanyanın 72 TL'den 125 TL'ye uçmasından dolayı yaklaşık 1 aydır Turknet bağlatmayı düşünüyorum. İnternetten altyapı sorguladığımda 35 Mbps hız alabilirsiniz yazıyordu bugün başvuru yapıp geçecektim ama ne olur ne olmaz diye altyapıya tekrar baktım şu an 15 Mbps alabileceğim yazıyor. Aradım Turknet'i mahallenizde VDSL portları dolmuş dedi ben de dedim ben şu an zaten VDSL kullanıyorum kendi portuma bağlayın dedim. Öyle ise olur dediler ama güvenemedim bir garantisi var mı geçebileceğimin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Türk Telekom'dan geçiş yaptım. Sadece Türknet'e başvuruyorsun iptal işlemlerini Türknet hallediyor ve senin portunu kullanıyor.

Dostum ben de Superonline'dan VDSL hattımı taşıyarak geçtim. Bu Türknet'in aktif altyapı muhabbeti varmış, 15 Mbit belki odur sitede aktif altyapıda olup olmadığını kontrol et. Bir de şöyle bir şey duydum, eğer aktif altyapıdaysan bunlar seni otomatik geçiriyormuş, beni geçirmesinler diye dua ediyorum, eğer geçirirlerse zaten iptal edip netspeed alacağım. Ayrıca hattı bağlatana kadar sorun yok, sonrasında canlı muhattap olabileceğin kimse yok, geçen bir destek talebi açtım 1 haftadır cevap veren yok. Türknet'i iki kere düşün.

Netspeed gerçekten herkesin önerdiği bir firma. Ben Türknet kullanıyorum ve yeni geçiş yaptım işlemlerim benim hatam dolayısıyla 2 hafta sürdü. 2 Hafta sonra Türknet'e geçiş yaptım ve ertesi gün Türk Telekom ekipleri gelip Türknet vdsl bağladılar. Benim açtığım her destek talebine cevap yazıp çözdüler, bence telefon ile aramaktan daha iyi oluyor. Sonuçta aradığın kişi sadece call center onlar yönlendiriyor, sen onların yönlendirmesine gerek duymadan destek talebi açabiliyorsun bu güzel bir şey.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı