TurkNet'e geçmek mantıklı mı?

TurkNet VDSL kullanıyorum 35 Mbps kabloluda oyundaki ms değerim 10'un üstüne çıkmıyor.
Bu arada arkadaşımında altyapısı 72 gösteriyordu şu an 65 küsur download alıyor.

VDSL'in hızlarında sorun yok ama farkedilebilir derece de Fiberle arasında ping farkı var, bunu da Recep abinin yıllar sonra ofisine bağlattıkları fiber videosunda öğrendim.
 
Her gün daha fazla bedel çıkarıyorlar bana. Resmen soygun gibi. en son 1300₺ idi.
Böyle bir şey varmış. Ben Eylül 2020'de başladım taahüte ama acaba bu madde o zamanki sözleşmede var mıydı.
 

Dosya Ekleri

  • 20220115_012542.png
    20220115_012542.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 47
Apartmanimda TT fiber altyapisi var 4 yil TurkNet kullandim ilk birkac ay guzeldi ardindan hiz sorunlari basladi ve bir daha hiç duzelmedi. Simdi TT kullanıyorum hiz sorunu kalmadi ve 35 degil 42Mbps veriyorlar 35 fiyatina. Secim senin.
 
Aynı soruya cevap arıyorum rez alıyorum.

Benim çevremdekiler aşırı aşırı memnun ben de geçmeyi düşünüyorum. Ekim 2022'de bitiyor benim de taahhüt.

Eğer 1 yılı doldurduysa Ekim'e kadar beklemenize gerek yok. Tüketici heyetine başvurarak hiç taahhüt ödemeden iptal ettirebilirsiniz.
 
Modem arayüzünde hattının Max desteklediği hız görünüyor benim bölgemde TurkNet altyapı sorgulamada Max 50 yazıyor ama 60 alıyorum hatta daha önceden 75 alıyordum sanırım 60'a düşmesi Türk Telekom'la alakalı altyapı kablolar berbat durumda ozellikle inceledim sokaktaki port kutusu tamamen oksitlenmiş hiçbir şey görünmüyor ama buna ragmen çok iyi hız alıyorum ping sorunu olmadı hiç.
Şu an Turkcell Superonline kullanıyorum ve rezil olduğunu söylemeden geçemeyeceğim 6 Mbps'yi internet sonuçlarında zar zor veriyor 500kb/s indiriyor uzun zamandır katlanıyorum ama 3. ayda taahhüt ü bitiyor ve ben de TurkNet'e geçmek istiyorum altyapı sorgulamada 72 Mbps gösteriyor gerçekten 72 Mbps internet vereceklerse geçmeyi düşünüyorum 99 TL de iyi fiyat gibi geldi Superonline'a 100 TL vermekten iyidir diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1270208
Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: WHF69YF48GVK

Bağlantı: Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNet

Bu bağlantıdan abone olursanız ikimiz de 1 ay ücretsiz kullanabiliriz veya telefonla abone olursanız üstteki davet kodunu soyleyebilirsiniz
 
Son düzenleme:
Fiber i bilemem ama altyapı çok önemli iyi ping için, ben TTNet kullanıyorum santrale baya olmasına rağmen iyi ping alıyorum aynı sokakta farklı firmaların interneti olan arkadaşların hepsi ping ten sikayetciydi, biraz şans konumunuz önemli , ama müşteri hizmetleri açısından genede en iyisi sanırım TTNet
 
VDSL'de yüksek ping sorunu var diye biliyorum, FPS oyunları oynamıyorsan tercih edilebilir
Ben 2 yıldır kullanıyorum hiç ping sorunu yok. Değişiyor bölgeden bölgeye.
Ben 2 yıldır kullanıyorum başlarda kurulum aşamasında biraz zorluk yaşadım ama sorunsuz kullanıyorum o zamandan beri. Gösterdiği hızın arkasında duruyor. Ping değerleri de gayet tatmin edici.
 
Soru ve sorunlarını sorabilirsin, başvurundan internetin bağlatışına hatta daha sonralardan "şu nasıl oluyor" diyen referanslarıma yardımcı oluyorum.Hepsi memnun.

evet türknet şuan mantıklı. 75 mbps paket kullanıyorum. Steamde indirmem saniye de 10 mb'a çıkıyor

Ref: DXD31OU94NPL
 
Bence geçilebilir ben 7 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum 100/8 hız alıyorum. Istersen davet kodu atabilirim. İkimizde bir ay bedava kullanmış oluruz.
 

Geri
Yukarı