TurkNet'e Geçmek

İçime su serptin hocam.Taahüt bir hafta sonra bitiyor.Yarın evrakları göndereceğim.Sence geç mi kaldım ?

Yok hocam tam vakti türknet sitesinden ön başvurunu yapmayı unutma taahhüt bitiş tarihini istiyorlar zaten hangi gün ise gece 12'den sonra türknet'e geçiş yaparsın.

Yok hocam tam vakti türknet sitesinden ön başvurunu yapmayı unutma taahhüt bitiş tarihini istiyorlar zaten hangi gün ise gece 12'den sonra türknet'e geçiş yaparsın.
Sağolasın hocam.Teşekkür ederim her şey için.Çok yardımcı oldun.Dilerim yardıma muhtaç olduğun bir zamanda sana yardımcı olurlar

Arkadaşlar vazgeçtim. Belgeleri kargolamadım. İnternet sıkıntıları baş gösterir diye. Zaten sıkıntılı bir dönemdeyim bir de onunla uğraşmak istemedim açıkçası. İki sene daha Ttnete devam

@Cleante Hocam ben sizin kodla abone olmuştum internetten sonraki ay ücretsiz kullanıcam diye sevinirken daha internetin kendisi gelmedi. Türknet'e ulaşamıyoruz zaten arayınca modem kurulumu yaptıktan sonra arama yapabileceksiniz diye bi telesekreter anonsu veriliyor. Kullanıcı adı ve şifrenizle modem kurulumu yaptıktan sonra internet hizmetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz diye mesaj gönderiyor hergün ama internet yok. Modem kurulumu da yapıyorum ama değişen bir şey yok. Burada sıkıntı Türknet'ten mi kaynaklanıyor yoksa TürkTelekom'dan mı bilemedim internet yok hala ne yapmalıyım yada neden kaynaklanıyor bu durum bilemedim. Sizce ne yapmalıyım?

Bundan korktuğum için TürkTelekoma devam ettim

Türknet'in sitesinde onlina işlemlerden bakınız internetiniz geliyor mu? Geliyorsa modem kurulumunda bir hata yapıyorsunuzdur demektir. Ev telefonu ile mi aldınız ?

@omerkpln hat taşıma mı yaptınız yoksa yeni hat başvurusu mu? Yeni hat başvurusu ise eve kurulum için geldiler mi? DSL ışığı yanıyor mu modemde?

Yeni başvuru yaptım. Kurulum için gelen kişi apartman girişindeki kutuya baktı eve gelen kabloya baktı ölçüm aletini falan tuttu sonra gitti. Sitesinde evinize kablo çekilir hatta evdeki kablo eskiyse yenisiyle değiştirilir modem kurulumu yapılır yazıyor ama adamın tek yaptığı buydu modemi de kurarsınız deyip gitti ve 60 tl kurulum hizmeti şaka gibi . Modem kurulumunu yapıyorum ancak internet erişimi yok Sadece güç ve wifi ışığı yanıyor. Türknet'ten ise devamlı kullanıcı adınız ve şifrenizle kurulum yaparak internet hizmetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz mesajları ve mailleri geliyor. Nasıl bir saçmalık anlamadım.

Türknet'in sitesinde onlina işlemlerden bakınız internetiniz geliyor mu? Geliyorsa modem kurulumunda bir hata yapıyorsunuzdur demektir. Ev telefonu ile mi aldınız ?
Online işlemlerde tam olarak nasıl bakacağım internet var mı diye? Telefon yok bu arada.

Bundan korktuğum için TürkTelekoma devam ettim
Benim zaten 25 mbps uydunet aboneliğim vardı ama yeni taşındığım yerde sadece 16 mbps'ye kadar destekliyor altyapı.O yüzden mecbur iptal ettiricem. Hem 43 TL'ydi. Gayet memnundum yoksa. Benim bildiğim kuruluma geldilermi gelen kişi kurulumu yapar gider internet geldiğinde de kulanıma hazırdır kullanırsın böyle bir saçmalığı ilk defa gördüm. Sitelerinde de böyle yazıyor ama şans meselesidir belki.

@117084 şu mu?

Valla o işlerden pek anlamıyorum birazda o yüzden kurulum için para ödedim. Birde TT ile uğraşmam gerekmediği için sevindim. Arıza kaydı oluşturdum BTK'ya yazdım gönderdiğiniz linkten yazdım birde şu müşteri hizmetlerine bi ulaşabilsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…