TurkNet'e Sorularınız Neler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2022’de çalışma başlanacak denilen bölgelerin yüzdelik dilimde ne kadarında altyapı çalışması başlandı? Yılın ilk çeyreği neredeyse bitecek ancak verilen sözlerin tutulacağı konusunda şüphelerimiz var. Daha kazma vurulmadı. Altyapı çalışması da 10 günde biten bir şey değil.

İnternet sitesini ne zaman güncelleyecekler. Mesela YAPA nedir sayfasında hala 2019 verileri var.

Artan maliyetler yüzünden tek fiyat politikasını bırakacaklar mı acaba? 140 TL cidden çok uçuk bir fiyat. Özellikle ADSL altyapısı kullanan bölgeler için 140 TL aşırı büyük bir rakam.

VDSL kullanıcısıyım beni pek alakadar etmese de merak ediyorum ADSL kullanıcılarının da 140 ödemesi mantıklı mı?

İnternet fiyatındaki artış çok değil mi ? 100 TL'den 140 TL olacakmış haziran ayından itibaren.

Arkadaşlar selam, yarın TurkNet'ten cem bey ile zam konusunu konuşacağız. Sormak istediğiniz sorular neler?

Fiyatları 16 35 100 Mbps olarak fiyatlandırma düşünüldü mu? GigaFiber hizmeti hangi illerimize gelecek? Belediyeler ile iş birliği yapılması düşünüldü mü? Tüm belediyeler bu altyapı için yardım edecektir. GigaFiber'i Kütahya iline bekliyoruz en kısa zamanda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı