Twitch yayını için i5-10600K vs 10600KF

Bütçe
2500-3000

ChiReeNJ

Hectopat
Daha fazla  
Ana kart: Biostar H410MH
İşlemci: i3-10100f
Ekran Kartı: 1650 SUPER

Yayın için işlemcim yetersiz kalıyor ve yeni işlemci alacağım. i5-10600K ile KF arasındaki fark Dahili Grafik İşlemcisi.
Benim ekran kartım var ve hangisini tercih etmeliyim?
2.500-3000 TL bandında işlemci önerebilirsiniz. (Ana kart sadece İntel uyumlu - soket LGA1200)

Son düzenleyen: Moderatör:
10600K daha iyi. iGPU bulunan işlemcilerin Twitch yayını konusunda tavsiye edildiğini duymuştum. ModArt PC bir videosunda bunu açıklıyor, bırakayım videoyu o anlatsın.

Belki 400 TL daha bütçe koyarsanız 11600K alabilirsiniz PCI-e 4.0 için. Fakat anakartı da değişmeniz gerekir bilginiz olsun. Yine de alabilirsiniz tabii sizin tercihiniz.

Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlattığı yer 2.40, eğer dediği gibi çift monitör sahibi iseniz 10600K alın derim. Tek monitörde ise 10600KF yeterli olacaktır.

@Sir Benjamin anladım hocam teşekkür ederim. Anakart değişmek mantıklı mi bilmiyorum. Bennde çift ekran var,İkisi de ekran kartına bağlı. K ile kf arasındaki tek fark dahili görüntü, ne işe yarıyor bu yani bi özellik için mi 600tl vericem?

Düzenleme; Videyu izledim, o zaman benim için K daha iyi hem performansım düşmez hem de yayın akıcı olur :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı