TYT Matematiği yapamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Silinen üye rica ederim. Deneyin, deneyince yapabildiğinizi sizde fark edeceksiniz. Çalışan adam her şeyi yapar, yapmaması için bir sebep yok ortada.

Çok haklısınız hocam. Daha 6 ay öncesine kadar bırak temel matematiği toplama çıkarmayı hatta konuların adını bile bilmiyordum ama şimdi temelim var bol bol soru çözümleri izleyip öyle geçeceğim kitaba.
 
@Silinen üye kısacası çalışıyorum da yapamıyorum çalışmayanların ürettiği bir bahanedir. Başarılar dilerim, 2023 YKS girecektiniz, öyle hatırlıyorum. 2023 YKS'de güzel sonuçlar çıkarmanız dileğiyle diyelim :) Çalışan adam iyi de kötü de olsa bir şeyler yapar, yapamıyorum diye bir şey yok.
 
@Silinen üye kısacası çalışıyorum da yapamıyorum çalışmayanların ürettiği bir bahanedir? Başarılar dilerim, 2023 YKS girecektiniz, öyle hatırlıyorum. 2023 YKS'de güzel sonuçlar çıkarmanız dileğiyle diyelim :) çalışan adam iyi de kötü de olsa bir şeyler yapar, yapamıyorum diye bir şey yok.

Evet 2023 gireceğim. Daha fen geometri hatta Türkçe temelim bile yok sıfırım onları da halledeceğim beraber ilerleteceğim.
 
@Silinen üye önünde tam 1 sene süre var, yaparsın. Kendine güven ve çalış :)

Teşekkür ederim dostum. Kendime güveniyorum pes etmeye niyetim yok zaten.
@Silinen üye önünde tam 1 sene süre var, yaparsın. Kendine güven ve çalış :)

Hocam artık TYT fen başlıyorum fizik için trigonometri falan bilmek gerekiyor mu?
Ek olarak dünkü yapamadığım 9 adet yeni nesil TYT sorularını yaptım bugün ne olduysa çözdüm hepsini sadece 2 tanesi zorladı onlarında çözümlerini izledim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu soracağım, konuyu yapamadıktan sonra devam etmenin anlamı nedir peki? Ben şimdi bu konuyu anlamadığım halde devam edersem, o konularla beraber katlanarak sorular gelmeye başlayacak ve biraz anlıyorsam bile hiç anlamamaya başlayacağım. Bir konuyu tamamen anlayana kadar o konu üzerinde mi durayım yoksa anlamadığım halde geçeyim mi başka konulara?

Aşağıdaki sorular kitabın en başındaki konular hocam.

Eki Görüntüle 1324519

Eki Görüntüle 1324520

Hocam biraz hortlatıyorum kusura bakmayın. Bende bu tarz soruları anlayamıyorum. Acaba siz artık bu tarz soruları yapabiliyor musunuz, konuyu açtığınızdan bu yana TYT matematiğinizde bir gelişme oldu mu? Ben AYT matematiğini anlayabiliyorum, çözmekten zevk alıyorum fakat TYT matematiğini hem anlayamıyorum hem de soru üzerinde kalem oynatamıyorum. Soruyu anlayamamak insanın moralini bozuyor gerçekten.
 
Matematiğim ilkokuldan beri hep zayıftı ve öyle kaldı. Şu an TYT matematikten en kötü 10-15 net yapmak için hazırlanmaya çalışıyorum fakat hiçbir şekilde olmuyor. TYT Matematiği yapmayı bırak, soruyu anlayıp çözemiyorum bile. Antremanlarla Matematik 1'i bitirip temelimi hafif tazeledim. Sonradan Mert Hoca 70 Günde TYT Matematik kitabını aldım fakat hiçbir şey anlamıyorum. Ne yapmalıyım ?

Bol bol soru çöz gibisinden tavsiyelerde bulunmayın lütfen, soru çözebilsem kitabı da yapacağım. Hiçbir şekilde anlayamıyorum matematiği. Alternatif çözüm önerilerinizi bekliyorum.

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE
merhabalar, işi nasıl çözdünüz acaba aynı durumdayım
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı